Eensven 14, 2360 Oud-turnhout

Huis in Oud-turnhout

€449.000

Ligging: rustig gelegen in een jonge, kindvriendelijke verkaveling nabij het centrum van Oud-Turnhout vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer en E34 (Eindhoven-Antwerpen)

Omschrijving:

Deze stijlvol afgewerkte woning vinden we terug in een doodlopende straat in het centrum van Oud-Turnhout. De woning werd in 2016 met kwalitatieve materialen en installaties opgetrokken. De woning is uiterst energiezuinig (E-peil 25) en voorzien van een warmtepomp (geothermie), vloerverwarming (zowel verwarmen als koelen), HR+ beglazing, zonnepanelen en ventilatiesysteem D.
Op het gelijkvloers komen we de woning binnen langs de inkomhal dewelke toegang geeft tot de trap, het gastentoilet en de leefruimte. Rechts komen we de gezellige zithoek binnen dewelke veel lichtinval geniet. Als we doorlopen komen we links de praktische berging met wasplaats tegen. Vervolgens aan de tuinkant treffen we de grote keuken die volledig geïnstalleerd is en beschikt over een ruim eiland. Via de keuken kan men ook de inpandige garage bereiken.
Op de eerste verdieping vinden we twee zeer ruime slaapkamers waarvan de master bed room voorzien is van ingemaakte kasten. Zowel via de nachthal als de grote slaapkamer kunnen we de prachtige, volledig betegelde badkamer betreden. De badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche, ligbad en badkamermeubel met wastafel. Via een vaste trap kunnen we de tweede verdieping bereiken waar zich nog een grote derde slaapkamer bevindt.
De woning is gelegen op een perceel van 294m² en beschikt over een aangelegde oprit, twee terrassen en een zeer onderhoudsvriendelijke tuin.
Omwille van het E-peil (25) kan men ook nog fiscaal genieten van korting op de onroerende voorheffing.

Beschikbaarheid af te spreken met de eigenaar.

Bijzonderheden:
- zeer energiezuinig
- warmtepomp via diepteboring (vloerverwarming zowel verwarmen als koelen)
- stijlvolle materialen
- elektr. rolluiken
- BJ 2016
- regenput 7.500L

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

46 kWh/m2

Pand Referentie

BDDIJICLLUWB

294,00 m2

201,00 m2

Vraagprijzen

06 Jun 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu