Lijsterdreef 10, 2360 Oud-turnhout

Huis Te Koop in Oud-turnhout

€1.195.000

Sfeervolle villa met 5 slaapkamers en 2 badkamers op 6.047 m² te Oud-Turnhout
Instapklare villa op schitterend perceel van 6.047 m² in residentiële buurt te Oud-Turnhout. U geniet hier van absolute rust en privacy, aan de rand van natuurgebied de Liereman en toch met een vlotte verbinding tov Antwerpen en Eindhoven.

De villa omvat een ruime woonkamer, een mooie leefkeuken, kantoorruimte, 5 slaapkamers, 2 badkamers, wasplaats op de verdieping, voorraadberging, kelder, 3 inpandige garages, afzonderlijke garage. Dit alles op een prachtig oostgerichte kavel van 6.047 m².

Gelijkvloers:
U betreedt de gezellige inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Via een dubbele stalen deur bereikt u de zeer ruime woonkamer met diverse zithoeken en een eetplaats voorzien van gashaard. De gehele woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval dmv de vele raampartijen.
De keuken met ontbijthoek bevindt zich aanpalend de leefruimte en werd compleet vernieuwd in 2021 (Van Gils keukens). Ze is uitgerust met alle moderne apparatuur zoals inductiekookplaat, vaatwasser, 2 ovens van Miele en koelkast.
Zowel vanuit de keuken als de woonkamer hebt u toegang tot het sfeervolle overdekte terras. Hier kunt u heerlijk genieten met zicht op de prachtige tuin.
Verder op het gelijkvloers treft u een praktische kantoorruimte, nu ingericht als speelkamer voor de kinderen. De achterinkom met ingemaakte kasten biedt toegang tot de inpandige garage met plaats voor 3 auto's! Ook hier treft u nog een praktische bergplaats aanpalend.

Eerste verdieping:
De trap vanuit de inkomhal biedt u toegang tot de bovenverdieping. Rechts treft u de mastersuite met dressing en aanpalende badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en dubbele lavabo in meubel. Eveneens hebt u vanuit de mastersuite toegang tot een gezellig terras.
Verder op deze verdieping treft u nog 4 extra slaapkamers en een tweede badkamer met ligbad, douche en lavabo in meubel. Apart toilet op nachthal, alsook een praktische wasplaats.

Bijzonderheden:
- zeer rustig gelegen aan de rand van natuurgebied.
- de villa dateert van 1997, maar werd in 2021 gerenoveerd: nieuwe keuken, nieuwe CV ketel op aardgas, volledig geschilderd + gekaleid
- plaats voor het stallen van 4 auto's: inpandige garage voor 3 auto's + afzonderlijk garagegebouw.
- verwarming op aardgas (ketel vernieuwd in 2021), dmv radiatoren en deels vloerverwarming.
Documenten Informatieplicht kadastraal plan bodemattest Energie Prestatie Certificaat Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

224 kWh/m2

Pand Referentie

-VXK5FGTHWZU

6074 m2

430 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

15 Jul 2022€1.195.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woonpark

Overstromingsgebied

Effectief overstromingsgevoelig

Menu