Lentedreef 15, 2360 Oud-turnhout

Huis Te Koop in Oud-turnhout

€1.995.000

Schitterende villa met rieten kap en lift op mooi perceel van 2.905m² in residentiële verkaveling te Oud-Turnhout.
Aan de rechterzijde bevinden zich de woonvertrekken met salon voorzien van open haard, tuin- /eetkamer en een schitterende leefkeuken. De leefkeuken is het hart van de woning, is uitgerust met alle modern comfort en straalt een tijdloze elegantie uit. Het zicht vanuit de zitruimte op de tuin is werkelijk adembenemend. Verder treffen we op de gelijkvloerse verdieping een ruim kantoor aan met doorkijk naar de eetkamer middels de haardpartij. Hier werkt of studeert u van thuis uit met zicht op de tuin en het zwembad. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich nog een goed uitgeruste wasplaats en riante dubbele garage.

Eerste verdieping:
De rechterzijde van de villa omvat een royale mastersuite met riante dubbele dressing en een uitzonderlijk luxe badkamer. De afwerking is van het allerhoogste niveau. Aan de andere zijde van de overloop bevinden zich drie ruime slaapkamers met twee luxe badkamers.

Tweede verdieping:
Hier bevinden zich opnieuw een ruime slaapkamer /appartement welke polyvalent gebruikt kan worden met kitchenette en luxe badkamer. De zesde slaapkamer is ook op deze verdieping gelegen.

Kelder
Zeer ruime en perfect afgewerkte kelder bereikbaar via de lift of de trap. Thans is deze verdieping ingericht als lounge met wijnkelder en een welness met ontspanningsruimte, badkamer en fitness.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

JR98A7AG7FRM

2905 m2

687 m2

6 Slaapkamers

5 Badkamers

Vraagprijzen

09 Nov 2022€1.995.000

Menu