Steenweg op Sevendonk , 2360 Oud-turnhout

Huis Te Koop in Oud-turnhout

€319.500

UITNODIGING LANCERINGSEVENEMENT OP DINSDAG 22/11 IN CC DE DJOELEN TE OUD-TURNHOUT. 
Bevestig even uw aanwezigheid via turnhout@deboerenpartners.be

Woning TW.1:  Halfopen nieuwbouwwoning met een doorachte indeling: Inkomhal met gastentoilet en ruimte voor vestiaire, lichte leefruimte met eetkamer, zithoek en open keuken met aanpalende berging. Schuifraam naar het terras met de ideale west oriëntatie: Namiddag en avondzon! Op de verdieping 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en praktische berging op de nachthal en een ruime badkamer met natuurlijk daglicht. 

Wonen in een landelijke, groene en rustige omgeving en toch op wandelafstand het gezellige dorpscentrum van Oud-Turnhout: Dat is nieuwbouwproject "Deycke", gelegen aan een nieuw groenplein tussen de Steenweg op Sevendonk en de Neerstraat. Dit betekent wonen met zicht over appel- en perenboomgaarden en tegelijkertijd toch vlakbij supermarkten, bakker, slager, apotheker,... 

Wij bieden u hier 6 nieuwbouwwoningen en 41 appartementen aan met aangename, zongerichte terrassen en tuinen. Deze woningen liggen aan een groenplein, en vlakbij aan de weilanden en boomgaarden. De appartementen kijken hier zelfs frontaal op uit. Het nieuwe gebied wordt voorzien van enkele parkeerplaatsen voor uw bezoekers, en wordt verder autovrij aangelegd. Het groene plein met wadi en natuurlijke speelelementen wordt een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Ondergronds heeft u de keuze uit ruime parkeerplaatsen, garageboxen en bergingen. Uw fiets stalt u probleemloos bovengronds, dankzij een afgesloten fietsenstalling. 

Een E-peil tussen de 10 en 20 wordt u gegarandeerd: Duurzame, energiezuinige technieken zoals warmtepompen, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie worden gecombineerd met een warme, hedendaagse architectuur. Elke woning wordt tot in de puntjes afgewerkt, volledig naar uw smaak en met ruime budgetten. Dit alles zorgt voor een ideale woonomgeving, voor uzelf, of als investering. 

Wij nodigen u uit om op dinsdag 22 november tussen 17.00u en 22.00u deze woningen te komen ontdekken. U bent welkom in de CC De Djoelen in centrum Oud-Turnhout, waar wij u met veel plezier verwelkomen met een hapje en een drankje. 
Gelieve uw aanwezigheid even te willen bevestigen via turnhout@deboerenpartners.be 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

QSD8SCEQ1P83

122 m2

13677 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

10 Nov 2022€319.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu