Gaaienlaan 30, 2360 Oud-turnhout

Huis Te Koop in Oud-turnhout

€720.000

Riante villa op een perceel van 2.000m² gelegen tegen natuurgebied in residentiële verkaveling "De Lint" te Oud-Turnhout.

De imposante inkomhal geeft via de dubbele opdraaiende deur toegang tot de woonkamer. Ruime woonkamer met haard en een eetkamer kort bij de keuken. De vloeren zijn uitgevoerd in Franse marmer en voorzien van vloerverwarming.

De keuken heeft voldoende kastruimte en via de bijkeuken met maatwerk kasten toegang naar de buitendeur en de tuinkamer.

Verder vinden we op deze verdieping een kantoorruimte en de master-bedroom. Ook hier maatwerkkasten en kaptafel en-suite de badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.

De prachtige trap in de inkomhal brengt ons naar de verdieping met de slaapvertrekken. De grootste slaapkamer is voorzien van zithoek met bibliotheek en de andere slaapkamer is thans ingericht voor de logees. Een ruime badkamer met toilet, ligbad, douche en eveneens maatwerkkasten met wastafel.

De troef aan deze woning is de “studio” bijna 100m² extra woonplezier. De mooie houten vloeren maken het gezellig en via de dakramen is het hier ook gezellig licht.

De automatische poort verschaft u toegang tot een brede oprit met private parking of toegang tot de dubbele inpandige garage.

Bijzonderheden:

- Gelegen tegen natuurgebied “de Korhaan”
- Volledig omheinde tuin
- Rustige verkaveling
- Woonoppervlakte van ca. 500m²
- Geen achter- of overburen
- Eigen toegang tot achtergelegen ruiter- / wandelpad

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

C3DOW45LBM22

2000 m2

511 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

30 Nov 2022€720.000

Menu