Schuurhoven 43, 2360 Oud-turnhout

Huis Te Koop in Oud-turnhout

€560.000

Architectenwoning op ca. 2.300 m² nabij centrum Oosthoven
Deze seventies architectenwoning staat op een prachtig perceel van circa 2.300 m² nabij het centrum van Oosthoven. De woning omvat een inkomhal, gelijkvloerse slaapkamer, badkamer, zithoek, eetkamer, keuken, bijkeuken, 3/4 slaapkamers en een ruime garage.

Indeling:

Gelijkvloers:
U betreedt de woning vanuit een centrale inkomhal die toegang biedt tot alle gelijkvloerse kamers. De leefkamer werd opgedeeld in een lichtrijke zithoek. Deze loop op zijn beurt over in een eetkamer die uitkijkt op de achterliggende bloementuin. Aansluitend vindt u een ingerichte keuken met gekoppelde koele berging. Verder is er een gelijkvloerse slaapkamer, badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet en een bureau. Ook een ruime inpandige garage met gekoppelde technische ruimte.

Verdieping:
Vanuit de centrale hal komt u met een wenteltrap op een ruime overloop op de verdieping. Deze geeft aan weerszijde uit op de twee slaapvleugels dewelke beide werden opgedeeld in 2 slaapkamers. De vier slaapkamers werden allemaal voorzien van sanitair, waardoor een omvorming naar badkamer voor elk van de kamers perfect mogelijk is. Verder vindt u hier een afzonderlijk toilet en ingemaakte kasten op de nachthal.

Bijzonderheden:
* Prachtige seventiesvilla met authentiek karakter
* Prachtig kavel van ca. 2.300 m²
* Verwarming op stookolie
* Volledig onderkelderd met kruipruimte Documenten bodemattest 511D Informatieplicht 511D kadastraal plan Indelingsplan EPC

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

533 kWh/m2

Pand Referentie

AU5L2HNARWKW

2700 m2

325 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Dec 2022€560.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu