Onze Lieve Vrouwstraat 73, 2360 Oud-turnhout

Huis in Oud-turnhout

€249.000

Op te frissen woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin. Gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum van Oud-Turnhout. EPC: 768 kWh/jaar.

Ligging: gelegen in een rustige residentële wijk nabij het centrum van Oud-Turnhout. Faciliteiten zoals winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer, ... liggen dus binnen handbereik!

Indeling: inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken,kleine bergruimte, veranda, berging, garage. Eerste verdieping: drie slaapkamers en badkamer. Tweede verdieping: zolder.

Omschrijving: we komen de woning binnenvia de riante inkomhal die beschikt over een apart gastentoilet. Als we doorlopen komen we in de leefruimte die dankzij de grote raampartijen van veel natuurlijk licht geniet. Vervolgens komen we bij de vernieuwde keuken die voorzien is van een ijskast met apart vriesvak, spoelbak en een elektrisch kookvuur met dampkap. De keuken is bovendien uitgerust met leuke mozaïektegeltjes! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de veranda die over de gehele lengte loopt, deze is te bereiken via de garage en de keuken. De garage biedt plaats aan één auto en meer dan voldoende bergruimte door de aansluitende berging.

Als we ons terug naar de inkomhal begeven nemen we de trap naar boven richting de drie slaapkamers en de badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van heuse raampartijen waardoor ook deze genieten van veel lichtinval. De badkamer is uitgerust met een toilet, lavabo en een douche in bad. Op de tweede verdieping hebben we de zolder die mits voorziening van isolatie en afwerking ingericht kan worden als een grote extra slaapkamer, hobbykamer, ...

Tot slot hebben we nog de grote tuin die ook zeker als troef uitgespeeld kan worden bij deze woning. Dankzij de zuidoostelijke orëntatie geniet u hier de ganse dag van het zonnetje. Achteraan bevindt zich nog een overdekt terras dat naast de tuinberging gelegen is. Dit zorgt ervoor dat zelfs regen of té veel zon, er u niet van weerhouden om van de tuin te genieten.

Mits inachtneming van een grondige opfrisbeurt heeft deze rustig gelegen drieslaapkamerwoning enorm veel potentieel!

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

6WVQN138HAL9

332 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

20 Feb 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu