Wortegemstraat 79, 9700 Oudenaarde

Huis in Oudenaarde

€475.000

Nieuwe, topper in ons aanbod, instapklaar.
Spacieuse, rustig gelegen 3-gevel villa op 1070 m2 met grote zonnige tuin en maar liefst 5 volwaardige kamers vlakbij het centrum van Oudenaarde. Deze ligging staat eveneens garant voor een vlotte verbinding met de hoofdassen E17 (Waregem/Kruisem) & E40 via de rijksweg N60 dewelke loopt van Gent naar Ronse en zo door naar Wallonië.

Via de statige ruime inkomhal met modern gasten toilet en vestiaire treedt men binnen in deze tijdloze villa die op het gelijkvloers beschikt over meerdere grote raampartijen. Deze staan in voor het contact met enerzijds het omliggende groen en anderzijds de grote zonnige tuin en zorgen zodoende voor heel veel lichtinval in de gezellige living – woonkamer dewelke voorzien is van een openhaard en vlotte doorgang geeft tot de ruime, moderne Poggenpohl-keuken voorzien van recente toestellen.
Vanuit deze luxe-keuken heeft men een praktische aansluiting met de handige wasplaats en gerieflijke bureau of polyvalente kamer.
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, een toilet en ruime nachthal. Op de bovenste verdieping bevindt zich een extra grote (hobby)kamer met overloop en handige bergruimte & ook een luik voor de kruipzolder onder dak. In de inkomhal ligt een vloer in natuurlijke leisteen, de andere kamers op verdieping beschikken over tegelparket, de keuken , badkamer en wasplaats hebben een keramische vloer. De living & eetkamer zijn voorzien van massieve plankenvloer. Er is overal dubbele beglazing en centrale verwarming op stookolie door middel van een recent vernieuwde verwarmingsketel. Deze bevindt zich in de ruime garage met extra werkruimte en plaats voor het opbergen van fietsen en ander materiaal.
Tot slot, in de prachtige private en afgesloten tuin kan men tot heel laat van de rust en zon genieten. Een ware Topper dus!
EPC-319,

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

X94ZA4IKGTQA

800 m2

260 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 May 2022€475.000

Menu