9700 Oudenaarde

Huis Te Koop in Oudenaarde

€359.000

In het hart van de Vlaamse Ardennen vinden we dit voormalig klooster uit 1922. Deze eigendom kent een rijke geschiedenis maar deed de laatste jaren dienst als gezinswoning. De woning is gelegen nabij het Enamebos en op slechts 5 min rijden van de bruisende centrum van Oudenaarde!
We betreden de woning via de centrale inkomhal die toegang biedt tot een bureel enerzijds en de leefruimte anderzijds. Verder omvat deze woning op het gelijkvloers nog een eetkamer, was-/voorraadkamer met rechtreekse toegang tot de voortuin, een ruime keuken, apart toilet en een polyvalente ruimte die tot op heden ingericht werd als bibliotheek.
Op het eerste verdiep komen we terecht in een ruime nachthal die toegang biedt tot 5 slaapkamers en een ingerichte badkamer met toilet. Het zolderverdiep werd op zijn beurt tevens ingedeeld in 4 slaapkamers, een apart toilet en 2 opslagplaatsen.
Bijhorend bij deze ruime woning is er nog de voormalige kloostertuin én een dubbele garage met automatische poorten!
Deze unieke eigendom kenmerkt zich door enkele authentieke elementen die nog aanwezig zijn waaronder hoge plafonds, authentieke loden glasramen, open haard in natuursteen,…
Deze eigendom biedt verschillende mogelijkheden voor zijn nieuwe eigenaar (B&B, Co-housingproject,..)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

531 kWh/m2

Pand Referentie

U9SDYQSS6ALO

1608 m2

9 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Jun 2022€359.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu