Castellumstraat 13, 8460 Oudenburg

Huis Te Koop in Oudenburg

€229.000

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een topligging te Oudenburg, in een rustige wijk, op een boogscheut van het centrum én diverse invalswegen, resideert deze gezellige gezinswoning. Deze eigendom werd gebouwd in 2009 en afgewerkt met kwaliteitsmaterialen.

Via de inkomhal met gastentoilet en ingemaakte kasten, begeven we ons naar de open leefruimte. Deze bestaat uit een gezellige zithoek én een eetplaats, met zicht op het zonnig terras met tuin. Aansluitend bevindt zich een open keuken (kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwas, frigo, oven en ingemaakte kasten).

Via de trap in de inkomhal bereiken we vervolgens de eerste verdieping, waar zich drie volwaardige slaapkamers bevinden alsook de badkamer. Deze laatste is voorzien van een dubbele lavabo, een ligbad en een douche. Tot slot beschikt het eerste verdiep over een apart toilet en een wasruimte.

Bouwtechnisch: Bouwjaar 2009, regenwaterput 5000l, CV op aardgas, aluminium ramen met dubbele beglazing, 9 zonnepanelen, dakisolatie, Energiezuinig!!! EPC= 103 kWh/m²

Perfect voor wie een instapklare woning zoekt op een gunstige ligging! Ook zeker geschikt als opbrengsteigendom.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

103 kWh/m2

Pand Referentie

JF8REH28Q5KG

92 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€229.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu