Stegerweg 98, 3660 Oudsbergen

Huis Te Koop in Oudsbergen

€230.000

Omschrijving Halfopen gezinswoning met paardenstallen op een perceel van maar liefst 17a98ca nabij het centrum van Opglabbeek! Deze halfopen gezinswoning is gelegen op een perceel van 17a98ca nabij het centrum van Opglabbeek en achterliggend Heiderbos. De woning beschikt over enkele paardenstallen waardoor deze woning voor de paardenliefhebber een ideale uitvalsbasis kan betekenen!

Indeling:
Via de inkomhal komen we in de ruime woonkamer. Deze woonkamer is voorzien van een tegelvloer en er is een houtkachel. De woonkamer leidt naar de keuken. Deze keuken werd gerenoveerd en is voorzien van een keramische kookplaat, een afzuigkap en een spoelbak. Verder is er op het gelijkvloers een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast en een toilet.

Via de trap in de inkomhal komen we op de nachthal op de eerste verdieping. Deze nachthal leidt naar de 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 14, 14 en 13,5 vierkante meter groot. De te renoveren badkamer is uitgerust met een douche en een badmeubel.

Tuin:
In de achtertuin vinden we verschillende bijgebouwen. Zo is er een paardenstal met 5 afzonderlijke stallingen. Verderop het perceel vinden we een grote loods waar ook verschillende paardenstallen zijn ondergebracht.

Details:
PVC ramen, dubbele beglazing
CV op aardgas
Betonnen vloerplaten
Aluminium overzetdak (recent geplaatst)
Voorraadkelder onder inkomhal

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

611 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€555

Pand Referentie

OXEKVFWAV72Z

1.798 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Oct 2022€230.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu