Weg naar Gruitrode 110, 3660 Oudsbergen

Huis Te Koop in Oudsbergen

€275.000

GERENOVEERDE WONING 167 M² TE OPGLABBEEK

Deze gerenoveerde en energiezuinige woning ligt langs de verbindingsweg tussen Opglabbeek en Gruitrode. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen,… zijn bijgevolg vlot bereikbaar. Gezien het feit dat de woning op slechts 200 meter van het grootste hippisch complex van de Benelux “ Sentower Park” ligt maakt van dit pand ook een zeer interessante investering voor de verhuur.


De woning werd in 2007 volledig gerenoveerd, zo werd onder andere het dak vernieuwd en geïsoleerd, nieuwe ramen geplaatst, vloeren, elektriciteit, leidingen, keuken, aardgasketel, badkamer, … Kortom, een instapklare en goed onderhouden woning !


Gelijkvloers beschikt u over een leefruimte opgedeeld in een zithoek, een eetplaats en een open keuken. Voorts zijn er nog een inkomhal, gastentoilet, wasplaats, berging.

De eerste verdieping heeft op haar beurt een overloop, een moderne badkamer met bad en douche en 2 slaapkamers te bieden. Een derde slaapkamer met een oppervlakte van maar liefst meer dan 40 m² is voorhanden op de zolderverdieping.  

In de oostelijk georiënteerde tuin kan u in alle rust en privacy genieten van de zon in een zuiderse sfeer. Bovendien is het perceel ook langs de achterzijde te betreden via de achtergelegen servitudeweg. Daar beschikt u dan ook over een garage die direct aansluit op de tuin.


Enkele TROEVEN van deze woning opgelijst :

+ Volledig gerenoveerd in 2007
+ Elektriciteit is volledig goedgekeurd
+ Perceel langs achterzijde te bereiken + garage
+ Zeer interessant als investering / verhuur
+ Centrale locatie vlakbij Sentower Park
+ Gezellige tuin
+ Energiezuinig: EPC is slechts 212 !
+ Instapklaar en goed onderhouden
+ Bewoonbare oppervlakte van maar liefst 167 m²
+ Overal rolluiken voorzien

Kortom, een instapklare woning op een centrale locatie. Meer info ? : Mail naar maarten@vestio.com of bel naar 0471034804.
 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

212 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€545

Pand Referentie

I1O2TUYYEJMA

169 m2

167 m2

Vraagprijzen

30 Oct 2022€275.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu