Leyssenstraat 35, 3660 Oudsbergen

Huis Te Koop in Oudsbergen

€435.000

Ruime idyllische woning, gerenoveerd met behoud van authentieke elementen. Een imposante inkom met vloer in natuursteen en een brede trap naar de verdieping verwelkomen u! De eiken deuren bieden u links toegang tot de woonkamer met doorzon en voorzien van een sfeervolle haard. Rechts biedt een eiken deur toegang tot eetplaats met aansluitend de volledig ingerichte recente keuken. De woning is voorzien van 4 slaapkamers op de verdieping waarvan momenteel 1 ingericht is als dressing. Op de verdieping is de badkamer volledig nieuw ingericht met ruime instap douche, badkamermeubel en hangtoilet. Gelijkvloers is eveneens een hangtoilet, met een retro wastafel. De zolder is momenteel niet in gebruik, er bevindt zich een toegangsluik in de nachthal. Het dak is geïsoleerd. De kelder is toegankelijk vanuit de veranda.
Een afzonderlijk garage gebouw voor de auto, fietsen, moto of als extra bergruimte.
De woning is voorzien van houten ramen met dubbele beglazing, behalve 3 kleine ramen waar enkele beglazing is. De veranda is in aluminium en volledig voorzien van 3 dubbel glas. De woning wordt verwarmd via de centrale verwarming op aardgas. De stroom werd aangepast en een goed gekeurd stroomattest is beschikbaar .
De woning heeft een voortuin, aangelegd in gazon. Vooraan is een rode beukenhaag aangeplant. Een van de belangrijkste eigenschappen van beuk is dat de bladeren in het najaar bruin worden, maar niet afvallen. De verdroogde bladeren blijven heel de winter aan de beuk hangen, en vallen pas af begin mei, net voor de nieuwe bladeren uitlopen.
en een achtertuin, eveneens aangelegd in gazon met grote bomen, achteraan het perceel. Een sfeervol prieeltje laat u dubbel genieten van de mooie tuin en de fluitende vogeltjes.
De afvoeren zijn rechtstreeks aangesloten op de riolering .
De woning is voorzien van stadswater, in de garage is grondwater aanwezig.
Vastgoedinfo in aanvraag.
GELIJKVLOERS.
- Inkom: (2,70 m x 3,75 m = 10 m²) - natuursteen – ruime, imposante inkom met trap naar de verdieping, open nachthal – metalen balustrade.
- Salon: (4 m x 8,25 m = 33 ²) - nieuwe keramische parkettegels, visgraat motief – open haard, met stijlvolle, authentieke schoorsteenmantel.
- Eetkamer: (4 m x 4,60 m = 18 m²) - nieuwe keramische parkettegels, visgraat motief – met aansluitend de keuken met dubbel glazen deur.
- Keuken: ( 4 m x 3,65 m = 15 m²) - volledig ingerichte keuken met toestellen van whirlpool: oven, microgolf, koelkast, diepvries, vaatwas, keramische kookplaat.
- Veranda: (7,50 m x 3, 50 m/2,20 m = 19 m²) – natuursteen - aluminium constructie, 3 dubbele beglazing – uniek, rustgevend zicht op de tuin! – verwarming en verlichting aanwezig.
- Toilet: hangtoilet – retro lavabomeubel.
EERSTE VERDIEPING
- Hal: centrale nachthal – toegangsluik naar zolder.
- Slaapkamer 1:
- Slaapkamer 2:
- Slaapkamer 3:
- Slaapkamer 4:
- Badkamer: (2,70 m x 2,70 m = 7 m²) - nieuw ingericht, met douche, toilet, badkamermeubel met 2 wastafels - radiator om handdoeken te drogen.
ZOLDER
- De zolder is niet in gebruik – toegangsluik in nachthal.
KELDER
- Toegang vanuit de veranda.
GARAGE
Garage: afzonderlijke garage, met poort – hier bevind zich de pomp voor het grondwater, die gebruikt wordt voor de tuin.
TERRAS
TUIN
- Voortuin: gazon.
- Achtertuin: gazon – achteraan hoge bomen – idyllisch prieeltje.
Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

265 kWh/m2

Pand Referentie

MGLAYUIDMVZU

1.140 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

03 Nov 2022€435.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Geen afgebakende zones

Menu