Ouwegemstraat 13, 9750 Ouwegem

Huis Te Koop in Ouwegem

€1.150.000

Deze woning wordt aangeboden met een instelprijs vanaf € 1 150 000.
Deze villa bevindt zich binnen het prachtige kader van Les Salonnières in het hartje van Ouwegem. Enerzijds centraal gelegen, op wandelafstand van winkels en invalswegen, anderzijds op een boogscheut van rust en natuur.

Deze oude herenhoeve uit 1766 onderging een grondige renovatie waarbij het pand werd omgetoverd naar een landelijke hoeve met authentieke stijlelementen. Op het gelijkvloers is een charmante inkomhal met prachtige open haard, een privé wellnessgedeelte met buitenterassen en een wasruimte. Op het eerste verdiep is een ruime keuken aanwezig en nog 6-8 af te werken ruimtes. De zolder kan mede uitgebouwd worden. Deze casco-staat geeft de nieuwe eigenaars carte blanche tot het ontwikkelen van hun ideale investering. Het perceel is privatief gelegen. In de zomer is het hier heerlijk verblijven in de mooi aangelegde tuin. Daarnaast is een authentiek, volledig gerenoveerd bijgebouw aanwezig op het domein. Momenteel gebruikt door de eigenaars als atelier.

Samenvattend, een unieke hoeve waar authentieke elementen en warme materialen hand in hand gaan met modern comfort en hedendaagse architectuur.

Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied met een landelijk karakter, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied.

Voor meer info of bezoek: contacteer ANNE-SOPHIE - Lieberman & Woods
0479 04 58 93
anne-sophie@lieberman.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

154 kWh/m2

Pand Referentie

I81UF51ZKWCI

552 m2

6 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

01 Jul 2022€1.150.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu