Kattebroeckstraat 11, 9290 Overmere

Huis in Overmere

€385.000

Ben je op zoek naar een volledig gerenoveerde en instapklare woning met 2 slaapkamers en de mogelijkheid tot een 3de slaapkamer, een garage en tuin? Zo gevonden!

De goede staat van onderhoud, de energiezuinigheid (EPC 165kWh/m²) en het goedgekeurde elektriciteitsverslag zijn slechts enkele troeven van deze instapklare woning! Bekijk ook zeker de ruime oprit met zowel parkeermogelijkheden vooraan als achteraan, de grote garage en de zeer rustige ligging in een groene omgeving.

Indeling:
- GLV: via de inkomhal (5m²) met toilet betreden we de lichtrijke woonkamer die overgaat naar de open en ingerichte keuken (samen 46m²). Aanpalend zijn er nog een zeer handige bergruimte (8m²) met aansluitingen voor wasmachine/ droogkast en de technische ruimte. Buiten vinden we het aangelegde terras, de grote garage (30m²) en de volledig omheinde tuin.
- 1steV: de nachthal (6m²) geeft uit op 2 grote slaapkamers (18-14m²) op laminaat, een bureauruimte (5m²) en de badkamer met ligbad, toilet en wasmeubel.
- 2deV: via de vaste trap in de bureauruimte bereiken we de zolder (30m²) met zeer veel mogelijkheden. Deze dient nog verder afgewerkt te worden naar eigen behoefte, maar werd wel reeds voorzien van alle aansluitingen.

Ideale starterswoning!

Kom zeker kijken en misschien wordt deze woning wel uw nieuwe thuis!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

165 kWh/m2

Pand Referentie

GODIA2YHXR9S

440 m2

150 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Jul 2022€385.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu