Breugelweg 118, 3900 Overpelt

Huis Te Koop in Overpelt

€950.000

Het betreft een commercieel gebouw, centraal gelegen op een perceel van circa 30 are, dichtbij grote verbindingswegen en het centrum van Pelt.
Het gebouw bestaat uit een loft/penthouse (circa 200m²), twee handelspanden (circa 300m²) met bureel en een magazijn van circa 600m².
Het penthouse is voorzien van alle comfort en beschikt over 4 ruime slaapkamers, twee badkamers, een ruime leefruimte, een volledig geïnstalleerde keuken en twee terrassen van respectievelijk 35m².

We betreden het penthouse langs de privatieve inkom aan de linkerzijde van het gebouw. De inkomhal van het penthouse beschikt reeds over een inbouwkast en een gastentoilet.
Bij het binnenkomen bevinden we ons in de ruime, L-vormige, leefruimte (circa 70m²). De leefruimte bestaat uit een zit- en eetgedeelte dat aansluit aan de open keuken en de twee terrassen.
Aansluitend de leefruimte met open keuken, bevinden zich de eerste twee ruime slaapkamers. Verder beschikt het penthouse nog over een hal die toegang biedt tot de eerste badkamer en de andere twee ruime slaapkamers.
De eerste badkamer beschikt over een inloopdouche met regensproeier, een toilet en een badmeubel. Eén van de slaapkamers wordt momenteel gebruikt als bureau, de andere slaapkamer beschikt over een eigen dressing en is geheel voorzien van inbouwkasten.
Aansluitend de master bedroom bevindt zich de luxueus ingerichte badkamer, voorzien van alle comfort. De badkamer beschikt over een ruim ligbad, een inloopdouche voor twee personen met twee regensproeiers, een ruim badmeubel en een extra toilet.
Aansluitend de keuken beschikt het penthouse nog over een polyvalente ruimte (circa 40m²), reeds voorzien van toilet, die toegang biedt tot het magazijn.

Het magazijn van circa 600m² bevindt zich aan de rechterzijde van het gebouw.
Het magazijn beschikt over een hoge sectionale inrijpoort en is voorzien van twee verdiepingen. Doordat het magazijn reeds voorzien is van verwarmingen en alle andere nutsvoorzieningen, kan het gebruikt worden voor diverse doeleinde.

Vooraan het gebouw bevinden zich twee handelspanden (circa 300m²) voorzien van voldoende parkeerplaatsen. Het rechtse handelspand wordt uitgebaat als wasserij en beschikt tevens over een eigen magazijn en bureel. Het bureel is tevens bereikbaar via een aparte toegang.
Het linkse handelspand beschikt over circa 30m² en kan perfect dienen als bureel of een kleine winkel/speciaalzaak.

Wenst u meer informatie omtrent dit onroerend goed? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: 011/57.23.16.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€4.297

Pand Referentie

WRI9ROZY2GB1

3000 m2

200 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

08 Jul 2022€950.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu