Lillerbaan 69, 3990 Peer

Huis Te Koop in Peer

€375.000

Gelegen langs de doorgaande weg ligt deze ruime gezinswoning met 4 (mogelijk 5) slaapkamers. Zowel het centrum van Peer als de omliggende gemeenten zijn vanuit de woning makkelijk bereikbaar.

De woning is gebouwd in 1994 door de huidige eigenaars met hoogwaardige materialen en met het oog op een optimaal woongenot. De woonkamer en keuken zijn direct met elkaar verbonden en door de vele raampartijen is er zeer veel lichtinval. De slaapkamer op het gelijkvloers is momenteel ingericht als werkruimte, met aanliggend de badkamer. Op verdieping zijn er 4 zeer ruime slaapkamers en is er de mogelijkheid om een 2e badkamer te voorzien, alle leidingen zijn voorzien. In de tuin van 9a63 is een grote garage/werkplaats gebouwd. Aan de voorkant van het perceel zijn enkele parkeerplaatsen voorzien.

Enkele troeven: Bereikbaarheid: centrale ligging tussen Peer en Pelt; Ruimte: Open woonkamer met aansluitend de keuken en 4 zeer ruime slaapkamers Mogelijkheden: ideaal voor een kantoor thuis. Interesse om deze degelijk gebouwde gezinswoning te ontdekken? Contacteer ons via Impact@era.be of via 089 46 48 63 om een bezichtiging te plannen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

191 kWh/m2

Pand Referentie

4FN9OXCK1LY0

963 m2

249 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Jul 2022€375.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu