Peerderbaan 77, 3990 Peer

Huis Te Koop in Peer

€375.000

PLUSPUNTEN
+ perceeloppervlakte: 1.176 m²
+ bewoonbare oppervlakte: 269 m²
+ 4 slaapkamers
+ instapklaar
+ gerenoveerd in 2020
+ EPC -labelpremie van toepassing

ALGEMEEN:
Deze charmante gezinswoning is gelegen te Peer, op de Peerderbaan nummer 77. De woning is zeer gunstig gelegen op nog geen 10 min van de Noord-zuidverbinding en deze bevindt zich op de verbindingsweg tussen Peer en Hechtel.

In 2020 werd de woning gedeeltelijk gerenoveerd. De benedenverdieping werd al goed onder handen genomen. De eerste verdieping beschikt reeds over een nieuwe laminaatvloer. Ook werd het buitenschrijnwerk vernieuwd in 2021. Er werden kunststof ramen geplaatst met dubbel glas.

INDELING WONING:
We betreden de woning via de ruime inkomhal, met zijn hoge plafonds en houten balken heeft de deze een zeer charmante uitstraling. De inkomhal is het centrale punt van de woning, via hier is het gastentoilet, de garage, de slaapkamer, de woonkamer, de keuken én bovenverdieping bereikbaar.

De keuken werd vernieuwd in 2020 en beschikt over een ingebouwde koelkast, een hete-luchtoven en een kookplaat. Achter de keuken bevindt zich de veranda, de achterdeur en de wasruimte met een spoelbak en de aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

Net zoals de keuken werd de badkamer vernieuwd in 2020. Deze heeft een moderne uitstraling en beschikt over een inloopdouche, een enkele lavabo en een toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een ruime zolderruimte die later ook kan ingericht worden tot eventueel een slaapkamer. 2 van de 3 slaapkamers beschikken over inbouwkasten met een lavabo.

Tenslotte beschikt de woning over een ruime tuin. Deze is zowel voor als achter de woning gelegen. In de achtertuin bevindt zich ook nog een tuinberging.

INDELING:
+0: inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, veranda, wasruimte, toilet, slaapkamer, badkamer, garage
+1: 3 slaapkamers, zolderruimte

ENERGIEPREMIE:
Deze woning komt in aanmerking voor de EPC-labelpremie. Deze premie is te combineren met de energiepremies van Fluvius. Benieuwd? Check volgende website: https://www.vlaanderen.be/epc-labelpremie-bij-energierenovatie-via-fluvius

CONTACT:
Heeft u interesse in deze charmante gezinswoning? Contacteer ons dan op +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

FINANCIERING:
Opgelet: voor woningen gelegen in België zijn enkel Belgische hypotheken mogelijk. Maak tijdig een afspraak zodat u zich op voorhand kan bevragen over de mogelijkheden.
Kandidaat-kopers die hun financiële plaatje al hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

493 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.085

Pand Referentie

7V-N0YWJJFCW

1176 m2

269 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

01 Nov 2022€375.000

06 Sep 2022€398.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu