Kapelstraat 19, 3212 Pellenberg

Huis in Pellenberg

€358.500

U kiest nog graag alle afwerkingsmaterialen, en dit voor een ruime en future-proof gezinswoning met mogelijks 5 kamers nabij het centrum van Pellenberg? Dan zal deze woning op een perceel van 524m² u eventueel aanspreken.
De woning werd alzo ontworpen dat u op het gelijkvloers kunt beschikken over een inkomhal met gastentoilet, een bureauruimte en een lichtrijke leefruimte met aansluitend keuken met grote berging/wasplaats. De grote schuiframen en achterdeur geven toegang tot het west-georiënteerd terras en tuin. De bouwvergunning voorziet in een garagegebouw, maar reeds voldoende parkeermogelijkheid voor en naast de woning.
Op de eerste verdieping is er ruimte voor 3 comfortabele slaapkamers, apart toilet en een badkamer. De tweede verdieping meet ca. 50m² en kan naar wens worden ingedeeld (kamers, badkamer, polyvalente ruimte, …).
De woning wordt winddicht, dus voorzien van alle ramen, verkocht onder het btw-stelsel (registratierechten op de grondwaarde).
Ideale gezinswoning en dit op een zeer gunstig ligging nabij winkels, school, sportfaciliteiten en openbaar vervoer, en op 8 km van Leuven.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

A9OZKB91LAB5

524 m2

203 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

01 Jul 2022€358.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu