Ganzenpas 6, 3900 Pelt

Huis Te Koop in Pelt

€849.000

Topklasse villa op een perceel van 2.365 m² met 4 slpks gelegen in mooie villawijk te Neerpelt (Grote Heide)
Topklasse villa op een perceel van 2.365 m² gelegen in mooie villawijk te Neerpelt (Grote Heide). Op het gelijkvloers treft u de inkomhal met gastentoilet, riante woon- en eetkamer, leefkeuken met ontbijthoek, wasplaats/berging en dubbele inpandige garage. Op de verdieping masterbedroom met ensuite dressing en luxe badkamer, 3 bijkomende slaapkamers met elk hun eigen badkamer.

Prachtige private tuin rondom de woning.

Gelijkvloers:
De prachtige inkomhal met gastentoilet biedt via dubbel openslaande deuren toegang tot de riante leefruimte met zeer veel lichtinval. De leefruimte bestaat uit een gezellige zithoek, een mooie eethoek met gashaard, een extra zithoek/kantoorruimte en een extra eethoek. Vanuit de volledige leefruimte heeft u een mooi zicht op de tuin achteraan door de grote raampartijen. De keuken is voorzien van alle luxe en beschikt hardstenen werkblad en is uitgerust met een afwasmachine, koelkast, keramische kookplaat, dampkap, grillplaat en combi-oven. De wasplaats/achterinkom is uitgerust met inbouwkasten en aansluiting voor wasmachine/droogkast. Tenslotte is er nog een dubbele inpandige garage met sectionaal poort.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is er de masterbedroom met ensuite dressing en prachtige ruime badkamer, voorzien van een ligbad, douche, badkamermeubel met dubbele wastafel, toilet en bidet. Verder bevinden zich op deze verdieping nog 3 extra slaapkamers, allen voorzien van een eigen douchekamer (douche, wastafel en toilet).

Tuin
Het perceel is volledig omheind en afgesloten door een elektrische poort vooraan. De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie en zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd.
Uiterst stijlvol geheel!

Bijzonderheden:
- Ruim en onderhoudsvriendelijk perceel
- Alarminstallatie
- Volledig conforme elektrische installatie

EPC 275 kWh/m²
Documenten Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 07/2302.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

275 kWh/m2

Pand Referentie

U6RUXWED-K53

2365 m2

403 m2

4 Slaapkamers

4 Badkamers

Vraagprijzen

23 Dec 2022€849.000

03 Jun 2022€895.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woonpark

Overstromingsgebied

Geen

Menu