Voetbalstraat 4, 3900 Pelt

Huis Te Koop in Pelt

€229.000

Woning met 2 slaapkamers gelegen te Pelt op een perceel van 1.501 m²

Ligging:De woning is gelegen in Pelt. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar. Zo bent u op 30 minuten van Eindhoven, 10 minuten van Leopoldsburg, 20 minuten van Mol en 5 minuten van Lommel. Pelt is een landelijke gemeente die zich uitstekend leent voor mooie fiets- of wandeltochten. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het jaarlijkse Europees Muziekfestival voor de jeugd en in het cultuurcentrum van Pelt kan u tal van verschillende voorstellingen en concerten bijwonen. De gemeente Pelt staat bekend voor haar gastvrijheid, kortom het is er heerlijk wonen.

Indeling:Inkomhal, leefruimte, eetkamer, keuken, badkamer, wasplaats, berging 1, berging 2, toilet, 2 slaapkamers, buiten terras.

Omschrijving: Via de voordeur komt u de woning binnen in de inkomhal. Rechtdoor komt u in de leefruimte waar plaats is voor een ruime eettafel en waar u gezellig kunt vertoeven met familie en vrienden. De leefruimte is voorzien van een mazoutkachel. Als u verder loopt vindt u de keuken met zicht op de grote tuin. Aansluitend bij de keuken bevindt zich de badkamer, uitgerust met lavabo en douche, alsook de wasplaats voorzien van een toilet. Verder zijn er nog twee bergingen op het gelijkvloers. Deze ruimtes verlenen zich tot het creëren van een extra slaapkamer. Over de gehele benedenverdieping is dezelfde beige tegelvloer geplaatst dewelke makkelijk is in onderhoud. Via de inkomhal kunt u de trap naar boven nemen. Hier bevinden zich twee slaapkamers, voorzien van voldoende lichtinval. Verder is er nog een berging welke betrokken kan worden bij de slaapkamer. De gehele bovenverdieping is voorzien van een laminaatvloer, makkelijk in onderhoud en passend bij elk interieur. Via de keuken aan de zijkant van de woning heeft u toegang tot de ruime tuin (voorzien van besproeiing) en het buiten terras. Het dak van de woning werd in 2020 volledig gerenoveerd. De woning is voorzien van 12 zonnepanelen.

Extra:- Perceel van 15are01 (grond links van de woning hoort bij het perceel)- Dubbele beglazing ramen
- Volledig gerenoveerd dak- 12 stuks zonnepanelen- Kort bij de grens van Nederland

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

729 kWh/m2

Pand Referentie

F0RO3O0BR5YA

1501 m2

10258 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Nov 2022€229.000

14 Oct 2022€239.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu