Larkendreef 16, 3910 Pelt

Huis in Pelt

€1.095.000

Prachtige villa met binnenzwembad op perceel van 2.268 m² gelegen in alle rust te Pelt
De villa omvat op het gelijkvloers een royale inkomhal met gastentoilet, een gezellige woonkamer met gashaard, geïnstalleerde keuken,berging/wasplaats, een ruime hobby of ontspanningsruimte van 280m² met verwarmd binnenzwembad en dubbele inpandige garage.
Op de verdieping een masterbedroom met salon, terras en badkamer, twee kinderslaapkamers met eigen badkamer, een logeerkamer en een dressing.
Prachtige tuin rondom de woning met gezellige binnentuin met terras op het zuiden.

Indeling gelijkvloers:
In deze villa komt u binnen in een royale inkomhal van ca. 32 m² met mooie sierlijke trap naar de eerste verdieping. Gastentoilet met fonteintje bevindt zich onder deze trap. Als u doorloopt en rechtsaf gaat kom u in de ruime woonkamer van ca. 70 m² met gashaard, parketvloer en vele ramen die uitkijken op de prachtig aangelegde tropische tuin met palmbomen. Hierdoor is er veel lichtinval in de woonkamer. Tevens heeft u vanuit de living toegang tot het terras.
De keuken van ca. 42 m² is volledig ingericht met o.a. keramische kookplaat , 2 aparte inbouw koelkasten, inbouw diepvriezer, ingebouwde friteuse, vaatwasser, afzuigkap en dubbele RVS spoelbak. In de bijkeuken/wasplaats naast de keuken is er ruimte voor de wasmachine en droogkast.
Naast de keuken bevindt zich de zéér grote ontspanningsruimte van ca. 280 m² met aangelegde dansvloer (nu in gebruik als fitness ruimte) met verwarmd zwembad van ca. 55m². Tevens bevindt zich in deze ruimte nog een aparte douche (i.v.m. zwembad) en een apart toilet.
Aan de andere kant van de keuken (voorzijde v.h. gebouw) is de dubbele inpandige garage (ca. 40 m²) bereikbaar via dubbele elektrische deuren met afstandsbediening.

Verdieping :
De eerste verdieping bestaat uit een lange en brede overloop ca. 40 meter lang. De grootste slaapkamer op de verdieping met badkamer voorzien van ligbad en balkon (ca. 70m²) bevindt zich boven de living aan de voorkant van het gebouw. Er is verder nog een slaapkamer zonder badkamer van ca. 42 m² en er zijn twee slaapkamers met eigen badkamer met ligbad van respectievelijk ca.40 m² en 45 m² aan de achterkant van het gebouw. Verder is er op de bovenverdieping nog een apart toilet en een ruime dressing.

Bijzonderheden:
• C.V. op stookolie
• Combinatie van vloerverwarming en wandradiatoren
• Houten ramen met dubbele beglazing
• Het volledige pand is in de zomer van 2013 geschilderd
• Airco aanwezig in woonkamer en masterbedroom
• T.V.-aansluiting in elke kamer aanwezig
• Alarm aanwezig in de gehele woning
• Nieuwe moderne LED-verlichting doorheen de hele woning en de tuin
• Nutsvoorzieningen zoals riolering, grondwaterput, septische put, waterleiding en telefoon zijn aanwezig in de woning
• Ligging: op 5 minuten van de Nederlandse grens
• Deze villa is gelegen op een landelijke en bosrijke locatie

EPC 233 kWh/m²
Documenten EPC Bosbeheer informatieplicht

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

233 kWh/m2

Pand Referentie

QH04-9SJD1MC

2268 m2

540 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

08 Jun 2022€695.000

12 Jan 2022€1.095.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woonpark

Overstromingsgebied

Geen

Menu