Dorp 1, 2275 Poederlee

Huis Te Koop in Poederlee

€779.000

Uiterst centraal gelegen appartementsgebouw in hartje Poederlee (Lille). Deze opbrengsteigendom bestaat uit 5 appartementen en 7 achterliggende garageboxen.

Ligging:centraal gelegen in het centrum van Poederlee met west-geörienteerde terrassen. Gunstige invalsweg met vlotte verbinding naar omliggende dorpen/stad alsook het station en de E34 (3,8 km).

Indeling:vijf2-slaapkamer-appartement met terras/balkon. Plein. 7 garageboxen.

Omschrijving:Het gelijkvloers is opgedeeld in twee 2-slaapkamerappartementen van eenmaal 85m² met terras (11m²) en anderzijds 80 m² met terras (11m²). De eerste verdieping geniet van een identieke indeling met gelijkaardige balkonnen. Tenslotte beschik je nog over een lichtrijk dakappartement (100m²) met ruim dakterras (!) en uitzonderlijk uitzicht op de dorpskern en de naastgelegen kerk.
Aan de achterkant van het perceel beschik je over 7 garageboxen en een ruim binnenplein.

Algemeen:Alle tuinen/terrassen kennen eenwestelijke oriëntatie.Bouwjaar 1977. Elektriciteit niet-conform.

Financieel:Momenteel vier lopende huurovereenkomsten. Interessante investeringsopportuniteit. Meer informatie betreffende de huurovereenkomsten en gegevens van het gebouw te bekomen via ons kantoor.

EPC:
Bus 1: 377 kWh/m²
Bus 2: 290 kWh/m²
Bus 3: 339 kWh/m²
Bus 4: 259 kWh/m²
Bus 5: 382 kWh/m²

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag
Graag wijzen wij u op de renovatieplicht voor woningen en appartementen met een E of F EPC-label uiterlijk 5 jaar na aankoop te rekenen vanaf het verlijden van de notariële akte (akten vanaf 1 januari 2023). Voor meer info kijk op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

SQ8BUZL5RXMO

839 m2

430 m2

10 Slaapkamers

Vraagprijzen

23 Oct 2022€779.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu