8920 Poelkapelle

Huis Te Koop in Poelkapelle

€339.000

Omschrijving Deze unieke eigendom is centraal gelegen en omvat een artistieke inkomhal met apart toilet, deze geeft uit op de lichtrijke, ruime en uiterst gezellige woonkamer. Het open karakter en de hoge raampartijen zorgen voor een aangenaam gevoel. Vanuit de volledig uitgeruste keuken heb je een mooi overzicht over de woonkamer alsook over de tuin. De gelijkvloerse en de eerste verdieping zijn verbonden door middel van een voute kamer, waar het aangenaam vertoeven is.

Eenmaal boven blijft men genieten van het loft-gevoel van deze woning. De uiterst ruime nachthal voorziet de mogelijkheid om een extra bureau/slaapkamer/hobbyruimte te creëren en geeft uit op 3 ruime slaapkamers en een badkamer uitgerust met douche, ligbad, lavabomeubel en toilet. Via de nachthal en via één van de slaapkamers kan men het dakterras bereiken.

Daarenboven is deze woning voorzien van een uiterst ruime zolder (met tal van mogelijkheden), een droge kelder en een praktische garage met doorgang naar de tuin. Buiten is een zuidwest gerichte, volledig afgesloten tuin met ruim terras.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

241 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€431

Pand Referentie

-3AQY7BBM4DR

221 m2

110 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Jun 2022€339.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu