Pastoor Coolsstraat 8, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€645.000

Zeer mooi gelegen gezinswoning compleet instap klaar! De woning biedt u o.a. 6-7 slaapkamers, 2 badkamers, nagenoeg nieuwe keuken, riante leefruimte, bioscoop/hobbyruimte/kantoor, 2x overdekt terras waarvan 1 nieuw geplaatst 2022, dubbele garage, mooi aangelegde tuin,... . Gelegen in een rustige doodlopende straat op wandel afstand van het centrum van Poppel. Perceel 840m².

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. Rechts van de inkomhal bevindt zich een ruime kamer van maar liefst ca. 24,3m² deze dient op dit moment als bioscoop ruimte. Links van de inkomhal bevindt zich de riante leefruimte(ca.56m²) met gezellige hout openhaard. De leefruimte geniet van veel natuurlijk daglicht door de raampartijen. Aan de woonkamer bevindt zich de gezellige leef keuken(vernieuwd in 2020). Deze is voorzien van de nodige inbouwtoestellen en inbouwkasten. Aansluitend is er nog een handige bijkeuken/berging met achter inkom voorzien.

Eerste verdieping:
De vaste houten trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping waar 4 ruime slaapkamers(ca. 24,75m² ,  24m², 15,75m² en 14,11m²) , 2 badkamers en een handige extra berging/wasplaats bevindt. De master bedroom heeft een ensuite badkamer die van alle luxe is voorzien zoals ligbad, inloop douche, toilet en dubbele wastafel. Verder is de 2de badkamer voorzien van douche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
De vaste houten trap brengt u naar de tweede verdieping. Deze volwaardige verdieping is compleet afgewerkt en heeft een gezellige sfeer door de balken structuur. 2 gigantische (slaap)kamers van ca. 41,2m² en 23,65m². Voor de rest is er nog een handige bergruimte voorzien met de Buderus verwarmingsketel.

Buiten:
De mooi aangelegde tuin is ideaal georiënteerd op het zuidwesten. Het overdekt terras van hout is recent nieuw geplaatst(2022) en aan de woning bevindt zich nog een gezellige overdekt terras met openhaard. De tuin is volledig omheind en u geniet van de nodige privacy. Achter het perceel bevindt zich nog een groot grasveld wat bereikbaar is via de achterpoort.

Bijzonderheden:
- Veel zaken recent vernieuwd zoals te zien op de foto's(geheel instapklare woning)
- Verrassend ruime woning geheel instapklaar
- Laadpaal voor elektrische auto
- Elektriciteit goedgekeurd
- Gunstige EPC score van 158
- Kelder en kruipruimte voorzien
- Verwarming op aardgas doormiddel van vloerverwarming en radiatoren
- PVC ramen met rolluiken en zonnenluifel voorzien
- Gelegen in een rustige doodlopende straat nabij het centrum van Poppel op steenworp afstand van de Nederlandse grens

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3355

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

158 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.055

Pand Referentie

W0G5LBSRRVSO

840 m2

352 m2

7 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

01 Sep 2022€645.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu