Koekoeklaan 8, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€875.000

Zeer mooi gelegen villa gelegen in een residentiële wijk te Poppel op een perceel van ca. 1.750m² . Het object biedt u o.a. 5 slaapkamers, 1 badkamer, ruime leefruimtes, tweede verdieping met mogelijkheden, wasplaats, dubbele inpandige garage, gezellige overkapping, mooi aangelegde tuin,... . Geheel in het groen grenzend aan een bos.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de riante inkomhal. Vanuit de inkomhal betreedt u de ruime gezellige leefruimte. Deze geniet van een geweldig uitzicht in eigen tuin en aangrenzend bos. De woonkamer is gezellig ingericht en voorzien van parketvloer en houtkachel. Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich de eetkamer op tegelvloer. De keuken is van alle nodige kwaliteitstoestellen en inbouwkasten voorzien. Aan de keuken bevindt zich nog een handige berging. Bij de achter inkom bevindt zich een gang met gastentoilet en wastafel. Aansluitend bevindt de wasplaats die nog extra bergruimte biedt met verder toegang tot de technische ruimte en de dubbele inpandige garage met 2 elektrische poorten.

Eerste verdieping:
De vaste houten trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 5 ruime slaapkamers van ca. 37,41m² , 36,3m² , 15,71m² , 15,40m² en 11,22m² . De master bedroom is voorzien van inbouwkasten en een eigen wastafel. De badkamer is voorzien van alle luxe zoals een inloop regendouche, bubbelbad en wastafel. Aansluitend aan de badkamer bevindt zich nog een dressing die leidt naar de 5de slaapkamer. Verder is er op de gang nog een apart toilet voorzien.

Tweede verdieping:
De vaste houten trap brengt u naar de ruime tweede verdieping van maar liefst ca. 71,5m² . Dit is een grote open ruimte wat nog veel mogelijkheden biedt zoals het creëren van extra slaapkamers, badkamer, hobbyruimte,... . Tevens al voorzieningen getroffen zoals aansluitingen elektra, warm- en koud water + afvoer.

Buitengebeuren:
In de mooi aangelegde tuin komt u volledig tot rust en geniet u van volledige privacy. Aan de woning bevindt zich een gezellig terras en een overdekt terras waaronder heerlijk vertoeven is. De tuin loopt door tot in het bos waardoor er lijkt geen einde aan te komen. Doorheen de tuin is gezellige sfeer verlichting voorzien. Voor aan de straat bevindt zich een elec. poort en de oprit biedt voldoende parkingplaatsen op eigen terrein.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden en instap klaar
- Ruime leefruimtes met een geweldig uitzicht
- Rustige ligging in een bosrijk gebiedt
- Centrale verwarming op aardgas doormiddel van vloerverwarming en radiatoren
- Kruipruimte onder de woning
- Elektriciteit goedgekeurd
- Regenwaterput aanwezig maar op dit moment niet aangesloten

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3234

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

161 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.624

Pand Referentie

PJDUFXHJXY2J

1750 m2

410 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Sep 2022€875.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woonpark

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu