Halvertweg 4, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€645.000

Zeer mooi gelegen laagbouw villa met o.a. 3 slaapkamers, badkamer, ruime leefruimte met semi-open keuken en tuinkamer, dubbele inpandige garage, overdekt terras, riante bijgebouwen, mooi aangelegde tuin,... . Gelegen op een rustige locatie in Poppel op een perceel van ca. 1400m².

Vanwege zonnepanelen en batterij hebben verkopers zeer lage energiekosten ivm verwarming en elektriciteit: +/- 250 euro per maand!

U betreedt de woning via de riante inkomhal op natuurstenen vloer met gasten toilet. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de ruime leefruimte die van veel natuurlijk daglicht geniet door de raampartijen. Geweldig uitzicht in eigen tuin. De semi open keuken houdt contact met de leefruimte en is voorzien van de nodige inbouwtoestellen en handige inbouwkasten. De gezellige tuinkamer/zithoek is voorzien van een houtkachel en via de schuifdeuren heeft u toegang tot het gezellig overdekt terras.

Links van de inkomhal brengt de gang u naar de badkamer met inloop regendouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Voor de rest zijn er 3 slaapkamers van ca. 23,8m² , 14,1m² en 7,5m² . De ruime inpandige garage van ca. 34,5m² is voorzien van dubbele elektrische poort en biedt zeer veel opbergruimte.

De tuin is mooi aangelegd en u geniet van volledige privacy. De tuin is ideaal georiënteerd op het zuidwesten. Aan de woning is een gezellig overdekt terras voorzien en door de tuin zijn verschillende terrassen voorzien. Verder is er nog een ruim tuinhuis voorzien en een serre.

Bijzonderheden:
- Zeer mooie rustige ligging
- Alle voorzieningen op het gelijkvloers
- In 2009 grotendeels verbouwd
- Nieuwe zonnepanelen geplaatst in 2020 en 2022 batterij
- Verwarming doormiddel van radiatoren en convectoren op stookolie
- Woning is voorzien van muziek installatie en LED verlichting
- Afwerking met Trespa platen
- Regenwaterput en grondwaterput
- Kruipruimte onder de woning

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3196

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

576 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€894

Pand Referentie

168E4FEI5OAN

1400 m2

192 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

06 Oct 2022€645.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu