Vond 21, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€895.000

Mooi gelegen villa met o.a. 4 slaapkamers, 3 badkamers, riante leefruimtes met open vide, dubbele inpandige garage met op afstand bedienbare toegangsdeuren, zolderruimte, mooie aangelegde tuin met sproei installatie, verwarmd zwembad met recent geplaatst zonnedek, poolhouse,... . Gelegen op een perceel van ca. 2.335m² nabij het centrum van Poppel (steenworp van de Nederlandse grens). Het gehele perceel heeft rondom hoge heggen en hekwerk. De toegang wordt geboden doormiddel van op afstand bedienbare elektrische poort dus volledige privacy wordt gewaarborgd.

Gelijkvloerse verdieping:
U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de ruime woonkamer (ca. 80m²) met gezellige open vide tot in de nok. De woonkamer werd voorzien van een gezellige openhaard en achter in de woonkamer bevindt zich een vaste houten trap die u brengt naar de verdieping in de woonkamer. Vanuit de leefruimte en keuken geniet u van een geweldig uitzicht in eigen tuin. De keuken is van alle nodige kwaliteitstoestellen voorzien en handige inbouwkasten. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de master bedroom (ca. 30,7m²) met ensuite badkamer en dressing. De badkamer is van alle luxe voorzien zoals ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Verder is er nog een bijkeuken voorzien en een dubbele inpandige garage (ca.43,2m²) met 2 elektrische poorten.

Eerste verdieping:
De vaste trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De zolderruimte is bereikbaar via de vlizotrap waar tevens nog een extra kamer is voorzien.

Poolhouse:
Het poolhouse is van alles voorzien zoals een gezellige bar, douche, toilet, technische ruimte en extra berging. Ideaal in combinatie met het zwembad.

Buiten:
In de mooi aangelegde tuin komt u compleet tot rust en geniet u van volledige privacy. Aan de leefruimte is een gezellig terras bereikbaar vanuit de keuken en de woonkamer. In de tuin kunt u altijd lekker genieten van de zon. Een verfrissende duik neemt u in het verwarmd zwembad. Het perceel is volledig omheind en voorzien van een elektrische toegangspoort.

Bijzonderheden:
- Afgewerkt met hoogwaardige materialen en goed onderhouden (detail verschillende authentieke kloosterdeuren)
- Centraal stofzuigsysteem
- Verwarming op aardgas d.m.v. vloerverwarming, convectoren en radiatoren
- Grondwaterput met automatisch sproei installatie door de tuin
- Houten ramen - dubbele beglazing
- Alarmsysteem
- Alle voorzieningen op de gelijkvloerse verdieping
- Kelder en kruipruimte
- Elektrische screens
- Gelegen op een steenworp van de Nederlandse grens (ideale verbinding naar de A58)

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3247

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

208 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.958

Pand Referentie

VBOG3LQUMVU2

2335 m2

426 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

06 Oct 2022€895.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu