Paardenwiel 29, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€1.099.000

Prachtige villa met o.a. 5 slaapkamers, 3 badkamers, ruime leefruimte, open keuken, inpandige garage, overdekt terras, riante zolder, riant bijgebouw/poolhouse met nieuw douche en toilet, nieuw verwarmd zwembad(2022). Gelegen op een mooi hoek perceel van ca. 1.132 m² nabij het centrum van Poppel steenworp van de Nederlandse grens.

Alle voorzieningen op wandelafstand zoals scholen, winkels, bakker, slager, speeltuin, wandel/natuurgebied,... .

Gelijkvloers
U betreedt de villa via de ruime inkomhal met nieuwe gietvloer en gastentoilet. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de royale woonkamer op parketvloer met gashaard en airconditioning. De leefruimte geniet van veel natuurlijk daglicht door de raampartijen en geeft uit in de tuin. De eigentijdse halfopen keuken is volledig uitgerust met inductiekookplaat, cooker, combi-oven, koelkast, diepvriezer en vaatwasser. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een handige berging. Op het gelijkvloers is er nog een ruime kamer die nu als fitness is ingericht met ensuite badkamer. Deze kamer beschikt tevens ook over airconditioning. De Badkamer is uitgerust met een nieuwe gietvloer op vloerverwarming, whirlpool hoekbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een ruime inpandige garage met elec. poort en keukenmeubel.

Eerste verdieping
OP de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers op massieve parketvloer. De luxueuze masterbedroom(ca.56m²) heeft een gezellige gashaard, riant balkon, airco, ensuite dressing en een gezellige zithoek. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste houten trap. Hier bevindt zich nog een ruime logeerkamer en veel bergruimte. De badkamer met vloerverwarming is voorzien van een Starck ligbad, inloop regendouche(sunshower), dubbele wastafel en toilet. Verder bevindt zich op de eerste verdieping nog een wasplaats.

Tuin
De tuin is volledig aangelegd door een tuinarchitect met een verwarmd zwembad(nieuw geplaatst 2022). Aan de woning is een gezellig overdekt terras voorzien met glazen puien en heathers ideaal om te vertoeven. Er is een sproei installatie en luxe tuinverlichting. Er zijn verschillende terrassen voorzien door de tuin waardoor u altijd lekker in het zonnetje kunt gaan liggen. Het poolhouse is recent voorzien van een nieuwe inloopdouche en toilet. Verder is het bijgebouw te bereiken via een aparte elektrische poort van hardhout. Hier bevindt zich nog een extra garage met elektrische poort. Onder het afdak is er een mogelijkheid om een trailer of dergelijke te stallen.

Bijzonderheden:
- Rustige ligging nabij het centrum
- 2x garage (één inpandig en één vrijstaand)
- Zonnepanelen
- 2021: Dak gereinigd en behandeld met biomos en binnen opnieuw geschilderd
- 2022: vernieuwd buiten badkamer en nieuwe bestrating tuin
- Verwarmd bio zwembad vernieuwd in 2022(geen chloor)
- Alarm en Camera systeem
- 4 airco's
- Geboorde grondwaterput 150 meter diep (schoonwater) met ontkalker
- Automatisch sproei installatie door de tuin
- Mogelijkheid alle voorzieningen op het gelijkvloers

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3268 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

137 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.092

Pand Referentie

9HKXT3E0F6ZC

1132 m2

550 m2

5 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

13 Oct 2022€1.099.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu