Borgstraat 96, 2890 Puurs-Sint-Amands

Huis Te Koop in Puurs-Sint-Amands

€279.000

Halfopen bebouwing met veel potentieel en grote tuin
Ligging:

Deze te renoveren woning heeft als grote troef zijn gunstige ligging op wandelafstand van de Scheldedijk, waar het zeer aangenaam vertoeven is!
Omschrijving:

We betreden de woning via de krantenwinkel, achter de winkel bevindt zich het woongedeelte. Dit gedeelte betreden we via de leefruimte of de traphal. Wanneer we verder doorlopen in leefruimte komen we terecht in de eetruimte, deze grenst rechtstreeks aan de keuken. Daarnaast verleent de eetkamer ook toegang tot de veranda, dewelke uitkijkt op het koertje. Achter de keuken werd er een ruime berging, wasplaats en apart toilet voorzien. Tenslotte biedt de woning ook de mogelijkheid om een bureau te organiseren op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn alle slaapkamers en de badkamer met bad, bidet, toilet en lavabo gelegen. De ruime kelder en zolder bieden nog extra opbergruimte. Als laatste beschikt de woning over een garage en een zeer aangename, zuidwest gerichte tuin.

Momenteel is het pand vergund als winkel met woonst. Met een totale oppervlakte van 525,33 m² kan het perceel interessant zijn voor projectontwikkeling. De gevelbreedte bedraagt 9,75 meter en de diepte van het terrein bedraagt 43,24 meter. Achteraan op het perceel bedraagt de maximum breedte 11,15 meter. Preadvies over de mogelijkheden werd opgevraagd bij de gemeente en kan indien gewenst bekomen worden. Aarzel niet om ons hierover te contacteren en/of een bezoek aan te vragen!

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd door residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via Renovatieverplichting voor residentiële gebouwen vanaf 2023 | Vlaanderen.be.

Troeven:

- uitstekende ligging
- veel mogelijkheden
- grote tuin

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

785 kWh/m2

Pand Referentie

OPWK5FOZ5DYI

400 m2

306 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€279.000

26 Aug 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet van toepassing

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu