Vinnekenstraat 14, 1880 Ramsdonk

Huis Te Koop in Ramsdonk

Charmante open bebouwing (+/- 200m²) voorzien van 3 slaapkamers (waarvan nu eentje ingericht is als dressing) gelegen in een heel rustig straatje te Ramsdonk (Kapelle-op-den-Bos)! Omschrijving: u betreedt de woning via de ruime inkomhal met gastentoilet. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de heel gezellige eet- en leefruimte met open haard en aanpalend vinden we de volledig uitgeruste open keuken. Tevens vinden we op de gelijkvloers nog een ruime berging/wasplaats en polyvalente ruimte welke - gezien de afzonderlijke deur - ideaal is voror het uitoefenen van een zelfstandig beroep of zorg/kangoeroewoning. Vanuit de leefruimte en keuken heb je zicht op de onderhoudsvriendelijke en ZUIDGERICHTE tuin waar je heel de dag geniet van de nodige zonnestralen en privacy. Via de traphal hebben we toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer (bad/douche/2de wc) en de bureauruimte. Perfect voor de telewerkers onder ons. Electrische keuring conform t.e.m 19/07/2038 (!).

Kortom, een zeer gezellige & warme woning gelegen in een zeer rustige en verkeersluwe straat te Ramsdonk. Extra troeven: dak volledig geïsoleerd, driedubbel glas, nabijheid van openbaar vervoer (station Kapelle-op-den-Bos)/winkels/onderwijs.

Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 0456/32 66 00 of via info@vmv-vastgoed.be!
EPC: 452 kWh/m² (UC: 20221205-0002743260-RES-1)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

7AITLMVXIIVO

702 m2

200 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Menu