Onze-Lieve-Vrouwstraat 41, 2380 Ravels

Huis Te Koop in Ravels

€270.000

IN OPTIE! Een halfopen woning met 4 slaapkamers, en dat onder de 300.000 EUR? Hier is ‘ie! Oké, de woning kan op termijn heus wel wat liefde gebruiken, maar de basis is goed. De huidige eigenaar heeft alvast het goede voorbeeld gegeven: er werd dubbel glas voorzien, en ook de verwarmingsketel werd aangepast. En de kers op de taart: de elektra werd vollédig vernieuwd en goedgekeurd!
Indeling:

Via de inkomhal stappen we binnen in de verrassend grote woonkamer. Wat vroeger 2 kamers waren, werd omgevormd naar 1 grote leefruimte. Er is centrale verwarming, maar de pellet kachel zorgt voor extra sfeer (en een goedkopere gasfactuur, hoera!). Aansluitend komen we in een balzaal van een keuken. Deze is basic, maar netjes. Ook de badkamer is gelijkvloers, en werd voorzien van een bad, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Het toilet is apart. Achter de keuken is tenslotte nog een serre/veranda.
Boven zijn 4 slaapkamers, waarvan 1 toegang geeft naar de zolder. Ook deze werd voorzien van een vaste trap, dus tover je zo om in een extra slaapkamer. (Of hoor ik daar iemand “mancave” mompelen?). Hier vinden nog een apart toilet.
Er is tenslotte nog een garage en kelder.
De tuin is zoals een tuin moet zijn: een fijne oppervlakte (806m²), veel privacy en een goede basis om je eigen ding mee te doen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

563 kWh/m2

Pand Referentie

Q5SL1SMBQJ0L

806 m2

264 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Nov 2022€270.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu