Peelsestraat 95, 2380 Ravels

Huis Te Koop in Ravels

€355.000

IN OPTIE! Grooooot, vrijstaand wonen op een flink perceel onbetaalbaar, zeg je? Niet als je zelf wat handig bent, want deze woning kan omgevormd worden naar een absoluut pareltje. Oké, we snappen heus wel dat je de handen flink uit de mouwen moet steken, maar wat een mogelijkheden!
De basis is er alleszins: deze opknapper heeft maar liefst 6 slaapkamers, een perceeloppervlakte van 1650 m² en een straatbreedte van zo’n 23m. Je kan dus (letterlijk) nog alle kanten uit.
Indeling:

Altijd handig, zo’n grote inkomhal. Er is voldoende ruimte voor een garderobe, én je krijgt meteen toegang naar het voormalige kantoor (momenteel ingericht als gelijkvloerse slaapkamer). Ideaal dus voor een kantoor aan huis. Deze kamer heeft trouwens nog een eigen toegangsdeur via de zijgevel.
De woonkamer heeft een verrassend tijdloze basis: erg ruim en veel lichtinval dankzij de grote ramen. Denk al het houtwerk dus even weg, want een handige Harry/Hennie maakt hier in no time een moderne (t)huis van. Aansluitend vinden we de keuken, en oh boy…wat een balzaal! Méér dan voldoende ruimte dus voor dat droomkookeiland! De keuken geeft ook toegang naar de kelder.
Verder vinden we de badkamer en een apart toilet. Aansluitend is de riante garage (met 2 toegangspoorten) en aansluitingen voor wassen en drogen.
Op de 1ste verdieping zijn maar liefst 5 slaapkamers. De ene al wat groter dan de andere. Tenslotte is er nog een apart toilet.
De zolder is momenteel enkel toegankelijk met een vlizo trap, maar ook deze biedt heel wat mogelijkheden.
Dé grote troef is de riante tuin. Een perceel van maar liefst 1650 m² mét zicht op de achterliggende velden. Het terrein is erg toegankelijk via de straatzijde, dus ook een klusser of zelfstandige kan hier z’n ei kwijt.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

481 kWh/m2

Pand Referentie

AE09ONQ7SMMZ

1650 m2

244 m2

6 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Dec 2022€355.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu