Mierdsedijk 110, 2382 Ravels

Huis Te Koop in Ravels

€1.600.000

Uniek gelegen landhuis op een prachtige locatie met Engelse tuin temidden een bosrijke omgeving. De villa biedt u o.a. 2-3 slaapkamers, grote living (ca.50m²), aparte zit/tv kamer (ca.21m²), moderne keuken, kantoor, multi-functionele ruimte (ca.48m²), ruime slaapkamers, grote badkamer, was/strijkkamer, 3 grote zolderruimtes en kelder. Er zijn doorheen de woning vele vaste inloopkasten voorzien voor extra opbergruimte. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 60.719m² in een zeer landelijke omgeving vlakbij de Nederlandse grens in een bos- en natuurrijk gebied.

Ideaal voor de paardenliefhebbers.

Gelijkvloers:
Ruime inkomhal met gastentoilet en inloop-garderobe-kast. Toegang tot de kelderruimte en vaste trap naar de eerste verdieping. Links van de inkomhal bevindt zich de aangename lichtrijke living, voorzien van een gezellige openhaard. De aangrenzende zit/tv kamer heeft toegang tot het open terras, dat geheel op het zuiden en westen is georiënteerd. De keuken is voorzien van Miele inbouw-apparatuur. Naast de hal bevindt zich het kantoor. De multi-functionele ruimte met gastentoilet heeft een aparte toegangsdeur. Deze ruimte is zeer geschikt voor een beroep aan huis of het creëren van een extra slaapkamer met badkamer. Hierboven bevindt zich een ruime zolderberging. De begane grond heeft merendeels een (beige) Italiaanse marmeren vloer met vloerverwarming. Onder de inkomhal bevindt zich de ruime kelder.

1ste verdieping:
De vaste trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping. Op de overloop bevinden zich een dakkapel en twee vaste inloopkasten alsook de masterbedroom (ca.48m²) incl. 4 vaste inloopkasten. De masterbedroom is voorzien van een balkon bereikbaar via 2 openslaande deuren. De ensuite badkamer beschikt over 2 staande wastafels, ingezonken ligbad, instapdouche, toilet en inloopkast. De tweede slaapkamer (ca.16m²) heeft een wastafel. Naast de badkamer treft u de was/strijkkamer met aangrenzende grote zolderruimte.

2de verdieping:
Via een vlizotrap bereikt u op de grote zolder van ca. 75m², voorzien van afgewerkte wanden, plafond en een laminaatvloer.

Buiten:
In de Engelse parktuin geniet u van complete privacy en rust met een prachtig uitzicht op de landerijen. De tuin is architecturaal aangelegd en beschikt over 2 vijvers met vissen. Het terras aan de living ligt geheel vrij op het zuidwesten. Er zijn automatische zonweringen. Het terras bij het tuinhuis ligt meer besloten en leent zich uitstekend voor een barbecue. Tevens is de tuin geheel omheind en voorzien van een elek. poort.

Bijzonderheden:
- Tuin voorzien van sproeiinstallatie en verlichting
- Verschillende bijgebouwen voorzien zoals sauna, tuinhuis, dubbele carport,...
- Alarminstallatie en beveiligingscamera's
- Uitzonderlijk veel vaste inloopkasten, opbergruimte en zolderbergingen
- Verwarming op stookolie d.m.v. vloerverwarming en radiatoren
- Eigen grondwaterput met zuiver water ca. 230 meter diep
- Houten ramen met verluchtingsroosters, dubbel glas met extra voorzetraam en functionele luiken
- Krachtstroom voorzien
- Ruime mogelijkheden om extra slaapkamers en badkamer te creëren

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

197 kWh/m2

Pand Referentie

C4KPN2C49ATX

60719 m2

382 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Oct 2022€1.600.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

agrarisch gebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu