Geelsebaan 45, 2470 Retie

Huis Te Koop in Retie

€1.150.000

TOP-klasse villa op perceel van 6.040 m² met buitenzwembad en bijgebouw te Retie
TOP-klasse rietgedekte luxe-villa op perceel van 6.040 m² met buitenzwembad, prachtig bijgebouw (kantoor) en mooi aangelegde tuin gelegen te Retie. De woning beschikt over een riante L-vormige leefruimte, aparte bureauruimte, mooie landelijke leefkeuken, ontbijthoek en berging op het gelijkvloers. Op de 1ste verdieping masterbedroom met ruime dressing, luxe-badkamer, 4 bijkomende slaapkamers en 2de badkamer. Kelder en zolder aanwezig.
Prachtig losstaand bijgebouw (ca. 200 m²) momenteel ingericht als kantooruimte, wellness (sauna, douche, apart toilet en kitchenette) en ruime polyvalente verdieping. Dubbele carport met aansluitend berging met technische voorziening voor het zwembad.

Prachtige tuin voorzien van terras en verwarmd buitenzwembad.

Gelijkvloers:
De prachtige inkomhal met gastentoilet biedt toegang tot alle leefruimten op het gelijkvloers. Aan de rechterzijde bevindt zich de L-vormige woonkamer met gezellige open haard op hout. Centraal vindt u de kantoorruimte met prachtige inbouwkasten en uiterst links bevindt zich de leefkeuken met aansluitend ontbijthoek en koele berging. De keuken is volledig uitgerust met Mieletoestellen (combi-oven, koffiezetapparaat, vaatwasser), een Smeg koelkast en een fornuis met keramische kookplaat en extra heteluchtoven.
Vanuit de keuken komt u rechtstreeks op het mooie terras en heeft u een prachtig zicht over de aangelegde tuin met buitenzwembad.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is er de masterbedroom met veel ingemaakte diepe kasten en prachtige luxe badkamer, voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en toilet).
Verder bevinden er zich op deze verdieping een 2de badkamer ((douche, wastafel en toilet) en 4 bijkomende slaapkamers waarvan 2 voorzien van een eigen wastafel en ingemaakte kasten.
Zolder bereikbaar via valluik op de overloop.

Bijzonderheden:
- Alarm
- Zuidoost gerichte tuin
- CV-installatie op aardgas (2006)
- Volledig omheind perceel en afgesloten met automatische poort vooraan
- Grondwaterput aanwezig voor de beregening van de tuin
- Ruim bijgebouw van ca. 200 m²met diverse mogelijkheden

EPC 247 kWh/m²
Documenten Indelingsplan EPC (hoofdgebouw) nieuw

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

247 kWh/m2

Pand Referentie

JDG3ZKH8YZW-

6040 m2

405 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

09 Sep 2022€1.150.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig

Menu