Begonialaan 2, 2470 Retie

Huis Te Koop in Retie

€845.000

Karaktervol landhuis met onder meer 4 slaapkamers, 2 badkamers, mooie leefruimtes en bureau, 3 garages en een grote zolder + kelder. Dit alles op een riant en bosrijk perceel van maar liefst 6.224m² met natuurlijke vijver. Deze woning is gelegen in de residentiële wijk van Retie, met eveneens een uitstekende verbinding naar Nederland. 

Gelijkvloerse verdieping
Inkomhal op natuursteen met gastentoilet, garderobe en toegang tot het bureau. Een glazen deur brengt u naar de riante woonkamer op parket. Deze is in L-vorm, heeft een open haar casette op hout en kijkt uit over de achtertuin. De keuken is voorzien van een eiland, kookplaat op gas, friteuse, vaatwasser, oven, microgolfoven en ijskast. Aansluitend de eetkamer, met ook hier een mooi zicht over de tuin. Een ruime garage (met elektrische poorten) biedt plaats aan 2 wagens. Tot slot nog een achterinkom met ingemaakte kasten en een grote berging / wasplaats met een inloopdouche. 

Eerste verdieping
De houten trap brengt u naar de verdieping. Allereerst is daar de hoofdslaapkamer met een dakterras, dressing en ensuite badkamer in marmer met ligbad, dubbele wastafel, toilet, douche en make-up tafel. Vervolgens zijn er nog 3 volwaardige slaapkamers, allemaal met ingemaakte kasten, een 2e badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel, en tot slot nog een apart toilet op de nachthal. 

Buitengebeuren
U bereikt de woning via een private oprijlaan. Het riante grondstuk van ruim 6.200m² is volledig omheind en bosrijk aangeplant. Hier geniet u van volledige privacy. Vanop de natuurstenen terrassen heeft u een prachtig zicht over de natuurlijke vijver. 

Bijzonderheden 
- Zolder te bereiken via een vaste trap 
- Ruime kelder met daar de 3e garage 
- Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing
- Dak geïsoleerd 
- Centrale verwarming op aardgas, combinatie van radiatoren en convectoren
- Alarm
- Kwaliteitsvolle materialen doorheen de hele woning (natuursteen, parket, marmer) 
- Gunstige EPC-score van 244 kWh/m²/jaar 

Neem een kijkje doorheen deze villa via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3366

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

244 kWh/m2

Pand Referentie

NLH0E54-VBPX

6224 m2

444 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

03 Nov 2022€845.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

woonpark

Overstromingsgebied

mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu