Bremdreef 2, 2470 Retie

Huis Te Koop in Retie

€550.000

Deze unieke woning is gelegen in een heel rustige groene residentiële omgeving op slechts 4 km van de E34 autosnelweg Antwerpen - Eindhoven en beschikt over 4 slaapkamers, mooie leefruimtes, een ruim bijgebouw en een volledig omheinde tuin.

Gelijkvloers:
Vanuit de ruime inkomhal met een prachtige houten trap hebben we toegang tot de living met een natuurstenen vloer en een duurzame speksteenkachel die zorgt voor een ongeëvenaard warmtegevoel op kille dagen. Verder is er een bureau/bibliotheek en een ingerichte keuken met zicht op de tuin. Aangrenzend ligt de koele berging.
Via een centrale gang bereiken we een slaapkamer/bureau, een apart toilet, een extra bergplaats en een wasplaats met een douche en de cv. installatie.

Eerste verdieping:
Hier treffen we drie grote slaapkamers waarvan één met dressing, een vernieuwde badkamer met een douche, een hydrojet-ligbad, een dubbele wastafel en een toilet. Aan de overzijde van de badkamer ligt een apart bureel.

Buitengebeuren:
Volledig in kasseien aangelegde oprit, een bijgebouw van 70 m². De tuin is volledig omheind en aangelegd. En rechts achteraan bevindt zich een bijkomende tuinberging met een overkapping.

Bijzonderheden:
- Conforme elektrische keuring
- EPC: 285 kWh/(m² jaar)
- Rustige en bosrijke locatie in een doodlopende straat
- Volledig omheind met dubbele toegangspoort vooraan
- Bwjr: 1998

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

285 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.856

Pand Referentie

PNMG0U77M7-W

2.226,00 m2

300,00 m2

Vraagprijzen

28 Nov 2022€550.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Parkgebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu