Duinkerken 35, 2470 Retie

Huis Te Koop in Retie

€1.195.000

Recent landhuis met bijgebouwen op 4.395 m²
Dit schitterend landhuis met bijgebouwen is landelijk gelegen op een mooie kavel van 4.395 m². De gebouwen zijn opgetrokken rond een gezellige binnenkoer. De woning enerzijds werd gebouwd in 2016 en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Anderzijds treft u een praktisch bijgebouw en een grote schuur met diverse mogelijkheden.

Het landhuis:
De woning werd nieuw opgetrokken in 2016 en omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet. Van hieruit bereikt u de sfeervolle leefruimte op parket met open keuken. De keuken is uitgerust met koelkast, gasfornuis van Falcon met 2 ovens, diepvriezer en vaatwasser. Vanuit de eethoek hebt u een mooi zicht op de binnenkoer. De zithoek bevindt zich aanpalend en heeft een sfeervolle houtkachel. Vanuit de gezellige ontbijthoek anderzijds hebt u mooi zicht op de tuin en eveneens toegang tot de orangerie. Verder geniet het gelijkvloers van een open bureauruimte of speelruimte voor de kinderen en een praktische wasplaats / berging.
De houten trap brengt u tot de bovenverdieping dewelke in verbinding staat dmv een vide met de begane grond. Op de verdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, ligbad en een dubbele lavabo. Apart toilet en ingemaakte kasten op de overloop/nachthal.

Bijgebouw:
Het bijgebouw van 45 m² is vergund als tuinberging en is ingericht voor diverse doeleinden. Buitentoilet aanwezig achter dit gebouw.

Schuur:
De schuur is toegankelijk vanaf de binnenkoer maar eveneens via een apart toegang. Ze heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 300 m² en werd opgetrokken in 2019 in hout/staal structuur. Ruim 3 wagens kunt u hier parkeren, alsook hebt u diverse opslagmogelijkheden. Van onder het overdekte terras is het heerlijk vertoeven en hebt u mooi zicht op de binnenkoer. De schuur beschikt (gedeeltelijk) over een houten zoldering met opslagcapaciteit, alsook over een afgesloten werkruimte.

Tuin:
De tuin is rondom de gebouwen zeer natuurlijk aangelegd en beschikt over oa een boomgaard, een kruidentuin, een kippenweide, zandbak voor de kinderen,… heerlijk vertoeven hier!

Bijzonderheden:
- Unieke gelegenheid op landelijke locatie
- gunstig E-peil
- 18 zonnepanelen aanwezig op schuur
- 2 regenwaterputten aangesloten op buitenkranen
- 380 V of 3-fasen aanwezig in schuur
- Verwarming op aardgas dmv vloerverwarming
- Type D verluchting
- Vliegenramen aanwezig
- Buitenverlichting met sensoren
- Optioneel weiland van 6.615 m² te koop (aan de overkant van de straat)
Documenten EPC Indelingsplan informatieplicht Informatieplicht 958 Informatieplicht 966 Informatieplicht 928M bodemattest 928M bodemattest 958 bodemattest 966

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

57,73 kWh/m2

Pand Referentie

MWJH985NRPQR

4395 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Dec 2022€1.195.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig

Menu