Dorpsstraat 79-1, 3770 Riemst

Huis in Riemst

€157.000

Deze charmante woning bevindt zich in het landelijke Membruggen. Een locatie met mooie wandeltochten en op een steenworp van het kasteel van Genoelselderen. De E313 en het stadscentrum van Tongeren liggen op 10 minuten rijden. Het dorp zelf heeft natuurlijk ook nog meer te bieden; zo is er ook een basisschool en een apotheek aanwezig.

Door de toegangspoort van de oorspronkelijke hoeve, betreedt men de gemeenschappelijke binnenkoer. Op deze binnenkoer heeft u ruimte voor een persoonlijk terras, dat aansluit aan de woonst.

Bij het binnenkomen van de woning komen we eerst in de keuken, deze heeft een zeer rustiek en gezellig karakter. Deze stijl trekt bovendien zich volledig door naar alle ruimtes in deze woning.
Aan de keuken grenst de leefruimte met een mooi gewelfd plafond.

Op de bovenverdieping begeven we ons onmiddellijk op een open ruimte, waar er tal van mogelijkheden liggen. Deze ruimte kan gebruikt worden als relaxruimte, extra slaapkamer, bureau, enz. De ruimte beschikt bovendien over een ingebouwde boekenkast. Verder hebben we nog 1 slaapkamer met inbouwkasten en een badkamer met een bad, douche, lavabo en wc.

Voor meer info of het maken van een afspraak voor bezichtiging kan u steeds contact opnemen met Niels op het nr: 0473 39 44 39.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

437 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€430

Pand Referentie

-YTNLCTBT9F3

106 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Nov 2022€157.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu