Kerkstraat 6, 3770 Riemst

Huis Te Koop in Riemst

€425.000

Indeling
Woning 1:
Op het gelijkvloers is er een private inkomhal met gastentoilet die leidt naar de ruime woonkamer met zit- en eethoek. Verder is er de ingerichte keuken en toegang tot een provisiekelder.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een berging, toilet en de badkamer.

Woning 2:
Op het gelijkvloers is er een private inkomhal met gastentoilet. De leefruimte beschikt over 2 afzonderlijke zitgelegenheden voorzien van een houten vloer. De landelijke leefkeuken is volledig geïnstalleerd en biedt toegang tot de bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verder zijn de masterbedroom en de badkamer gelijkvloers gelegen.

Via een vaste trap bereiken we de zolder waar men reeds 1 slaapkamer heeft ingericht. De zolder biedt mogelijkheden tot extra slaapkamers.

Beide woningen zijn ook binnen toegangelijk via een gemeenschappelijke deur die afgesloten kan worden. Elk woongedeelte heeft een eigen terras. Er is ook een extra overdekt terras met toegang tot de garage en de gezellige, noordwestelijk georiënteerde tuin.


Afwerking
Keuken 1 is ingericht met een keramische kookplaat, oven, enkele spoelbak en vaatwasser. Keuken 2 is voorzien van een fornuis met oven en keramische kookplaat, vaatwasser en enkele spoelbak.

Badkamer 1 is voorzien van een douche en enkele wastafel geïntegreerd in het badkamermeubel. Het toilet is apart van de badkamer

Badkamer 2 bevindt zich gelijkvloers en is ingericht met een ligbad, douche en dubbele wastafel.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€1.056

Pand Referentie

JURQXNIXHTBU

740 m2

477 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

15 Dec 2022€425.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu