Heukelom-Dorp 8, 3770 Riemst

Huis Te Koop in Riemst

€349.000

Bent u op zoek naar een instapklare woning nabij de grens met Maastricht? Dan is deze woning in Heukelom, Riemst zeker iets voor u!
De woning werd in 2014 gerenoveerd en is stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen. Kosten noch moeite werden hier gespaard. 

| OMGEVING & INDELING |

Centrumsteden zoals Maastricht (NL), Lanaken en Bilzen bevinden zich in de directe omgeving en zijn gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer.
De lagere school, de plaatselijke supermarkt edm. kunt u allemaal op enkele autominuten terug vinden. 
Kortom, dé ideale ligging! 

De uitstekende indeling, zijn ligging en gezellige (volledig aangelegde) tuin vormen slechts enkele van de vele troeven van deze woning!

U komt binnen in de inkomhal en kunt doorwandelen naar de gezellige woonkamer met eet- en kookgedeelte.  Van hier kijkt u uit op het ruime terras en beschikt u over een prachtig weids zicht op de achterliggende velden. 
Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde beschikt het gelijkvloers over veel natuurlijk lichtinval, wat een gevoel van ruimte geeft. 

Wanneer we een verdieping hoger gaan treffen we de eerste badkamer aan, dewelke voorzien is van een toilet, dubbele wastafel en ligbad. Ook liggen op deze verdieping nog  2 ruime slaapkamers en 1 kleinere (babykamer).

De zolderverdieping werd destijds omgebouwd tot 2 gezellige slaapkamers én extra badkamer, voorzien van een douche, lavabo en toilet. 

Tot slot is de woning volledig onderkelderd. 

| TROEVEN |

-  Ruime kelder aanwezig
- Voldoende parkeergelegenheid
- Centrale ligging met goede verbinding naar omliggende centrumsteden
- Volledig instapklaar
- Kwalitatieve afwerking
- Zonnepanelen

Meer informatie of nog liever een bezichtiging gewenst? Bel ons snel op het nummer 089 23 44 22 of mail naar info@immoverslegers.be! 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

26FEWT97VNUA

Vraagprijzen

22 Dec 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu