Merksplassesteenweg 104, 2310 Rijkevorsel

Huis Te Koop in Rijkevorsel

€137.500

Recent gerenoveerde chalet van 60m², rustig gelegen in een prachtige omgeving waar men mooie fiets - en wandeltochten kan maken.
Ligging:Deze chalet is aangrenzend gelegen aan het recreatiedomein met zwembad, speeltuin, ballenbad, .. en op wandelafstand van het winkelcentrum van Rijkevorsel.
Omschrijving:We betreden de chalet via de voordeur en komen zo binnen in de ruime, lichte woonkamer met airco, aansluitend bevindt zich de geïnstalleerde keuken.Verder biedt de chalet de badkamer met toilet, douche en voorzieningen voor wasmachine en droogkast, ruime slaapkamer met plaats voor grote kasten.Er is een zolder aanwezig voor extra opbergruimte, bereikbaar via een uittrekbare trap in de slaapkamer.De onderhoudsvriendelijke tuin is volledig omheind, er zijn twee tuinhuizen voorzien en een oprit met plaats voor twee auto's.
Bijzonderheden:- recent volledig gerenoveerd, inclusief de loodgieterij en elektriciteit- recent geschilderd, zowel binnen als buiten- airco in woonkamer voor warme en koude lucht- ramen voorzien van lamellen op maat- rustige ligging, in een prachtige omgeving- mogelijkheid voor je domicilie hier te plaatsen- Rubenslaan 92 Rijkevorsel

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

350 kWh/m2

Pand Referentie

1DDZSYG87JBX

60 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

30 Sep 2022€137.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu