Eikendreef 38, 2310 Rijkevorsel

Huis in Rijkevorsel

€299.000

Zeer goede onderhouden woning grenzend aan een achtergelegen straat en een uitgestrekt bosgebied. Openbaar vervoer op 200 m van de woning.
Indeling : Inkomhal, woonkamer met schouwmantel en grote ramen waardoor veel lichtinval, een aparte eetkamer, een vrij nieuwe keuken, een aparte toilet en een inpandige garage met douche welke grotendeels in gebruik is geweest als berging. Via de eetkamer is er toegang naar een droge kelder van +/- 2.5m x 2.5m en de inkomhal. De bovenverdieping telt 3 ruime slaapkamers, een badkamer met twee wastafels met kasten en een ligbad. Aansluiting toilet is mogelijk. Er is een zolderkamer welke indien gewenst kan afgewerkt worden tot een 4e slaapkamer en momenteel voorzien is van een toilet. In de punt van het dak is nog een zolderruimte waarvan de vloer voorzien is van isolatie. Achter de woning is een groot overdekt terras alsook 2 zeer ruime bijgebouwen. Het bijgebouw links doet dienst als berging/tuinhuis alsook garage die toegangelijk is via de Poelberg. De rechterkant heeft altijd dienst gedaan als een grote vogelvolière.
Bijzonderheden: de ramen aan de voorkant zijn vernieuwd en voorzien van super plus beglazing waardoor de ramen deels in PVC zijn en deels in hout. De houten ramen achteraan hebben nog enkel glas, de ramen vooraan hebben elektrische rolluiken - de andere ramen zijn handmatig bedienbaar, cv. op mazout (tank is recent vernieuwd)

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

841 kWh/m2

Pand Referentie

Y6E4-7MP4090

501 m2

143 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Mar 2022€299.000

18 Feb 2022€315.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu