3202 Rillaar

Huis Te Koop in Rillaar

€895.000

De gemeente Rillaar, een deelgemeente van Aarschot in het arrondissement Leuven, herbergt deze charmante en landelijk gelegen eigendom, centraal gelegen tussen Brussel, Antwerpen en Maastricht. Bovendien is de stad Leuven met de fiets bereikbaar en is de E314 nabij. Het geheel bestaat uit een luxueuze villa met zwembad op ca. 45a en optioneel bij te kopen of bij te huren aansluitende gronden (ca. 85a), in totaal ca. 1,3ha dus. Niettegenstaande deze centrale ligging is de woning gelegen aan het uiteinde van een doodlopende straat (met achter de woning natuur- en landbouwgronden).

Indeling woning (1999; ca. 455m²):
De woning is gerenoveerd, volledig geïsoleerd en uitgebreid in 1999. Het gelijkvloers omvat een inkom- en een trappenhal, een gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met open haard, een volledig uitgeruste keuken en een prachtige veranda (ca. 65m²) met airco en zicht op de tuin, dewelke een extra eetplaats en zithoek creëert. Verder bevindt zich op het gelijkvloers een dressing/slaapkamer, een badkamer, een berging/wasplaats met toilet en douche, en een dubbele garage. De 1e verdieping herbergt een overloop, 4 ruime slaapkamers, een badkamer en een ruime hobby- of fitnessruimte. Ook is er een vaste trap met toegang tot de zolder. In de woning wordt, ten slotte, gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen zoals parket en natuursteen.

Buiten is het zalig vertoeven op het zonneterras! De eigendom beschikt eveneens over een verwarmd buitenzwembad. Dit overloopzwembad (gebouwd in 2018) is betegeld met mozaïeksteentjes, 13m x 5m groot, 1m50 diep, en beschikt over een automatisch (warmte absorberend) afdeksysteem. De verwarming gebeurt door een warmtepomp en het zwembad vergt zeer weinig onderhoud. Het terras en het zwembad zijn volledig aangelegd in natuursteen (blauwe arduin).

De tuin rond de woning is volledig aangelegd met heesters en strakke bloemenperken, voorzien van aangelegde paden. Er is een apart compartiment (200m²) voorzien als kippenhok. Het ganse terrein is omgeven door een hoge haag en met gaasdraad afgespannen (in de haag) zodat honden er zonder zorgen kunnen rondlopen.

Aanhorigheden en weiland:
De mogelijkheid bestaat om extra gronden bij te kopen of te huren (ca. 85a), aansluitend aan de woning. Deze gronden zijn ingericht als weiland (omheind), een piste (verlicht en gedraineerd), alsook enkele kleine stallen, opslagruimtes, overdekte carpool voor evt. een vrachtwagen. De extra gronden zijn via 2 toegangen bereikbaar. Verder in de buurt zijn nog enkele weiden beschikbaar die mee gehuurd/aangekocht kunnen worden. Op al deze weilanden zijn schuilhokken voorzien. Wie wenst kan ook 2 extra garageboxen bij aankopen.

Een eigendom met tal van mogelijkheden!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

278 kWh/m2

Pand Referentie

ZIT0-S5R86Z-

13.000 m2

455 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

15 Aug 2022€895.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgevoelig gebied

Menu