Montenaken 90, 3202 Rillaar

Huis Te Koop in Rillaar

€219.000

Op een rustige locatie in een groene omgeving te Rillaar bevindt zich deze te renoveren woning op een uitzonderlijk perceel van 1870 m². U geniet hier van een rustige ligging en toch in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Verder beschikt u over een goede bereikbaarheid via belangrijke invalswegen, naar onder andere Brussel, Leuven en Hasselt.

Zowel bij renovatie als bij afbraak kunt u genieten van het verlaagde 6%-BTW tarief. Waardoor u meteen van een serieuze korting profiteert. De woning beschikt momenteel over een ruime bebouwde oppervlakte. Hierdoor heeft u tal van mogelijkheden. U kan op het gelijkvloers een zeer ruime woonkamer creëren, uitkijkend op een mooi terras dat overgaat in een zeer brede en diepe tuin met tal van mogelijkheden en een panoramisch zicht op groen. Op de eerste verdieping kan u nog 3 extra kamers en een badkamer voorzien. In de schitterende tuin, gelegen in een oase van rust met zicht op de achterliggende groene omgeving, kunt u steeds in alle privacy genieten van het mooie weer. Verder beschikt u over voldoende parkeermogelijkheid naast de woning.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een interessant renovatieproject op een ruim perceel van 1870 m² in een groene omgeving. Contacteer ons voor meer informatie op 0480/66 14 77 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Perceel = 1870 m²
- Uitstekende locatie
- Te renoveren ruime woning

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

716 kWh/m2

Pand Referentie

C4S0-035UEZ5

1870 m2

175 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

23 Aug 2022€219.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu