Sint-Martensstraat 12, 9600 Ronse

Huis Te Koop in Ronse

€350.000

www.sint-martensstraat12.be

UNIEKE KANS ! TOPLOCATIE !!! 

Prachtig eigentijds energiezuinig pand in het handelscentrum van Ronse uitermate geschikt voor handelsruimte of woonst of een combinatie van beide.

Het strakke hedendaagse gebouw met glazen voor- en achtergevel baadt in licht en is ideaal voor een kantoor of een winkel. Gebouwd in 2011 met hoogwaardige materialen en met het oog op laag energieverbruik (energielabel A). Afzonderlijk per verdiep reguleerbare vloerverwarming, prachtig betonen traphuis en een geweldig zonovergoten dakterras met zicht over de daken van Ronse en zijn omliggende beboste heuvels.

Het pand is momenteel aangekleed als handelszaak met 3 volwaardige verdiepingen, een bijkeuken, toilet, tussenterras, balkon en dakterras. Het kan op eenvoudige en snelle wijze worden omgevormd tot bureel of woonst, daar alle voorzieningen per verdiep zijn doorgetrokken via een centrale koker. 

Troeven: dubbele beglazing, vloerverwarming, alarm, hoogwaardige afwerking, energiezuinig, gelegen in de gezellig vernieuwde stadskern "DE VRIJHEID" in RONSE met ruime parkeergelegenheid op 50 meter.

Dit is simpelweg een uniek, strak pand dat contrasteert in zijn omgeving en daardoor schittert in het zog van de basiliek van Ronse.
Coup de foudre gegarandeerd !

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

-4L0ILRM6RY-

200 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

14 Dec 2022€350.000

Menu