Stationsstraat 143, 3110 Rotselaar

Huis in Rotselaar

€374.000

Deze nette en direct bewoonbare gelijkvloerse woning op een perceel van 7a28ca is gunstig gelegen nabij het centrum van Rotselaar, op slechts 2km van de oprit E314 en met het natuurdomein De Gevel aan de overzijde van de straat met mooie wandelpaden. De woning (’81) in een landelijke stijl is goed onderhouden en heeft een ruime en volledig omheinde achtertuin.
Indeling: inkomhal met aparte vestiaire met inmaakkast, apart gastentoilet, ruime woonkamer (ca. 35m²) met veel lichtinval dankzij de hoge ramen, aparte leefkeuken en aansluitend een ruime veranda met automatisch bediende zonwering op dak en raam. Verder zijn er twee slaapkamers (14m² en 12m²), een badkamer met toilet, wastafel en ligbad met douchevoorziening. Inpandige garage met automatische sectionale poort met toegangsluik tot de bergzolder. Hier zijn ook alle aansluitingen voorzien van de nutsvoorzieningen, alsook aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Vooraan de woning een ruime oprit met plaats voor 2 wagens en mooi verzorgde voortuin.
Overal natuurstenen vloer, behoudens woonkamer en slaapkamers waar laminaat ligt. Rolluiken over de volledige woning en vooraan extra zonnewering. Dubbele beglazing. CV met aardgas ketel. Elektriciteit conform AREI bij akte!
Benieuwd naar deze charmante, deels te moderniseren woning en haar extra troeven? Contacteer ons nu voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Vraagprijs exclusief notaris- en registratiekosten.
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten steeds gratis en correct!-

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

OHRGTUTOCG4W

130 m2

Vraagprijzen

09 Jul 2022€374.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgevoelig gebied

Menu