Zonnedauwstraat 7, 3110 Rotselaar

Huis Te Koop in Rotselaar

€998.000

Impressionante villa op een perceel van 28a 34ca in een rustig gelegen residentiële wijk met o.a. een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500 m2, 6 ruime slaapkamers, dubbele garage, praktijkmogelijkheden voor zelfstandigen/vrij beroepers, zwembad met poolhouse en prachtige aangelegde tuin. EPC: 184/label B.

De villa beschikt op het gelijkvloers over een indrukwekkende inkomhal met een traphal. Vanuit de traphal kan u de ondergrondse verdieping (gelijk aan tuinniveau) betreden dewelke beschikt over een ruime woonkamer van 80 m², volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, berging 1en berging 2 met een grote ingebouwde frigokamer.

Verder beschikt de gelijkvloerse verdieping over een nachthal, 4 ruime slaapkamers waarvan eentje met aparte dressing, badkamer en een dubbele garage met automatische poorten.

De tweede verdieping bestaat uit een nachthal, 2 ruime slaapkamers, badkamer en zolderberging.

Bovendien beschikt de villa ook nog over een kelder en zolder.

Aan de buitenkant is de villa omgeven door een prachtig aangelegde tuin. Vooraan bevindt zich een voortuin met oprit, achteraan is de tuin afgewerkt met een ruim terras, grasveld, zwembad (10x11) met warmtepomp, automatische zwembadafdekking en poolhouse. In het poolhouse bevindt zich een badkamer, omkleedruimte en slaapkamer.

Enkele kenmerken: CV op stookolie, houten ramen met dubbele beglazing, dakisolatie aanwezig, alarm aanwezig, kwalitatieve materialen doorheen de villa.

De villa beschikt over een goede verkeerstechnische ligging t.o.v. E314, omliggende steden, winkels, scholen, openbaar vervoer, station, etc.

Interesse? Mail naar laurens@immogve.be of bel naar 0496 07 89 48.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

184 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.392

Pand Referentie

BM9XTFDFRJIZ

2.834 m2

525 m2

6 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€998.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Parkgebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu