Hoogland 147, 3118 Rotselaar

Huis Te Koop in Rotselaar

€473.000

Zeer energiezuinige instapklare woning met 2 slaapkamers, 2 garages en tuin op een perceel van 820m². Ligging: Gelegen op een gunstige en rustige locatie te Rotselaar, nabij centrum met verschillende winkels, scholen, openbaar vervoer,... en met een vlotte verbinding naar de autosnelweg.Rustige omgeving, in een doodlopende straat en in de nabijheid van fiets- en wandelpaden. Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal, wc, leefruimte met open keuken, berging/wasplaats, veranda en inpandige garage. Eerste verdieping: vide/overloop, 2 slaapkamers en badkamer.
Kruipkelder aanwezig. Mooi aangelegde volledig omheinde tuin met vijver. Bijgebouw met garage, werkplaats en stockageplaats.
Beschrijving: Ben je op zoek naar een zeer energiezuinige instapklare woning? Kom dan zeker deze woning ontdekken! Via de inkomhal komen we in de zeer aangename gezellige leefruimte voorzien van een gashaard en opgedeeld in zitplaats en eetplaats. Koken kan in de open vernieuwde keuken waarbij u toch een aangenaam contact behoudt met je gezin in de leefruimte. De keuken heeft aansluitend een berging met voorzieningen voor wasmachine, droogtrommel en hier bevindt zich tevens de CV-ketel.De Veranda aansluitend aan de leefruimte en keuken is voorzien van geïntegreerde jacuzzi die u na een stressvolle werkdag volledig tot rust kan brengen. De veranda heeft grote raampartijen (aluminium) voorzien van elektrische rolluiken. De veranda biedt een prachtig zicht op de mooi aangelegde tuin met tuinvijver volledig geautomatiseerd en omgeven door kunstgras.Op de verdieping vinden we de open vide met bureauhoek, een badkamer (met airco) met dubbele lavabo, douche, wc en ingemaakte kasten en 2 slaapkamers (één met airco).De woning is volledig omheind en voorzien van geautomatiseerde poorten en heeft achteraan een bijgebouw met garage, werkplaats en stockageplaats.Een van de sterke troeven van dit pand is het domoticasysteem (Loxone) ! Dit zorgt voor de nodige comfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Dit systeem is de automatische besturing, regeling, bewaking en optimalisering van functies zoals o.a. zonnewering, verlichting, verwarming/koeling, en andere technische uitrusting van gebouwen in een slim totaalsysteem.Extra TROEVEN:- zeer energiezuinige woning - EPC 94kWh/m² jaar- conforme elektrische keuring (tem 2042)- 36 zonnepanelen aanwezig- 3 regenwaterputten- verwarming met CV-gas en warmtepomp- Airco- Alarm

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

94 kWh/m2

Pand Referentie

4RD5SUVWXPSZ

820 m2

194 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

16 Sep 2022€473.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu