Hermansstraat 4, 3118 Rotselaar

Huis Te Koop in Rotselaar

€310.000

Deze ruime woning met 3 a 4 slaapkamers en garage is rustig gelegen op een mooi perceel van (circa 8a90ca), te bereiken via een privéweg, nabij centrum, scholen, openbaar vervoer en op ongeveer 1 km van de Demerdijk.
Indeling: inkomhal met trap naar de bovenverdieping. De keuken is uitgerust met een frigo, keramische kookplaat, oven en dubbele spoelbak met aansluitend de handige bergkelder.
Daarnaast de badkamer voorzien van een ligbad, enkele lavabo met meubel. Verder de gezellige leefruimte (ca. 40,5m²) met aansluitend nog een aparte (zit)ruimte. Handige wasplaats & berging, apart toilet.
Op de verdieping zijn 4 (slaap)kamers (ca. 4, 9, 11 & 16m²) en de zolderruimte.
Achteraan het perceel bevindt zich een garage en serre.
Bijna overal automatische rolluiken in PVC op het gelijkvloers. De meeste ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Aan de linkerzijde van de woning loopt er een grote oprit tot aan de garage. Centrale verwarming op basis van stookolie met een ondergrondse tank.
Kortom, er valt véél te ontdekken aan deze op te frissen woning! Dit is misschien de woning waar u naar op zoek bent? Contacteer ons nu voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Vraagprijs exclusief notaris- en registratiekosten. Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

6236-Z3YQSMY

200 m2

Vraagprijzen

19 Nov 2022€310.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgevoelig gebied

Menu